بازدید معاون اول رییس جمهور از مناطق سیل زده استان مازندران

فرمانده سپاه کربلای مازندران با اعلام اینکه سپاه کربلای مازندران آماده بازسازی منازل سیلزدگان استان است، گفت: یگان مهندسی نیروی زمینی سپاه برای بازسازی جاده‌های سیل‌زده مازندران فعال شد.

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی سپاه کربلای مازندران، سردار محمدحسین بابایی اظهار داشت: با توجه به ذوب شدن برف‌ها و ادامه بارندگی، بیش از ۴۰۰ کیلومتر جاده اصلی و ۱۸۵۰ جاده فرعی در مناطق سیل‌زده دچار خرابی و رانش شدند.

وی افزود: به‌دستور فرماندهی کل سپاه پاسداران یگان مهندسی ۴۷ نیروی زمینی سپاه در استان برای شناسایی جاده‌های آسیب‌دیده وارد عمل شد و طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده در اسرع وقت برای تعمیرات جاده‌ها اقدام می‌کند.

بیشتر بخوانید:

آمار جانباختگان سیل اخیر در کشور اعلام شد

استقرار واحدهای بیمه‌ای در مناطق آسیب دیده

استاندار تهران: فقط ۵۰ درصد ظرفیت سدها پر است

فرمانده سپاه کربلای مازندران با تأکید بر گستردگی خرابی سیل در مازندران، تصریح کرد: سپاه از شروع سیل که کانون آن شهرستان سیمرغ بوده و عرصه بسیار پهناوری از ارتفاعات سوادکوه تا هزارجریب، جنوب شرقی مازندران تا کنار دریا را در بر گرفت، وارد مرحله امدادرسانی شد.

بابایی با اعلام اینکه بیش از ۳۰۰ پاسدار و ۱۱۰۰ بسیجی تاکنون در حال امدادرسانی به سیل‌زدگان هستند، خاطرنشان کرد: در دو روز اخیر تعدادی از گروه‌های جهادی از جمله گروه‌های جهادی طلاب بسیجی مازندرانی مقیم قم و شهرستان‌ها، گروه‌های جهادی دانشجویی و گروه‌های جهادی محلات شامل گردان امام حسین (ع) به‌صورت خالصانه برای کمک‌رسانی به مردم سیل‌زده وارد عمل شدند.

فرمانده سپاه کربلای مازندران، نخستین مرحله امدادرسانی را نجات جان مردم دانست و گفت: سپاه کربلا با برنامه‌ریزی انجام‌شده برای مقابله با بحران سیل که در برخی مناطق به‌ویژه شهرستان سیمرغ ارتفاع آب به بیش از یک یا دو متر می‌رسید، با قایق‌ها و جت‌اسکی و ماشین‌آلات سنگین وارد منطقه شد که این امدادرسانی با مشارکت خوب مردم همراه بود.

وی با اشاره به بازدید میدانی و حضور در مناطق سیل‌زده، با اعلام اینکه سیل ۶۰۰ خانه را تخریب و به ۶۲۰۰ خانه آسیب وارد کرد، یادآور شد: میزان خسارت در مازندران بسیار قابل توجه است و شاهد آب‌گرفتگی خانه‌ها هستیم. هنوز آب‌ها از کوچه‌ها و خیابان‌ها و منازل خارج نشده، اسباب و وسایل مردم و زندگی مردم را سیلاب از بین برده است.

بابایی با ابراز اینکه بسیاری از خانه‌های سیل‌زده ترک برداشت و قابل سکونت نیست، اضافه کرد: تعمیر و ترمیم خانه‌ها و جاده‌هایی که هنوز در حال رانش است، زمان‌بر بوده و ما نیاز به تجهیزات و امکاناتی مثل پمپ لجن‌کش و کف‌کش داریم.

فرمانده سپاه کربلای مازندران با اظهار اینکه "در حال شناسایی خانه به خانه مردم سیل‌زده و تهیه بانک اطلاعاتی از میزان خسارت‌ها هستیم"، گفت: با توجه به دستور فرماندهی کل سپاه، پنج استان معین به‌همراه سپاه کربلا در منطقه تقسیم شدند و هر منطقه سیل‌زده به یک استان واگذار شد تا بسیج سازندگی آن استان به‌همراه فرماندهی ناحیه و نیروهای بسیج در خدمت مردم سیل‌زده باشند.

وی از شکل‌گیری خدمات اجتماعی سپاه کربلا که از ابتدای بحران در شهرها و در روستاها با محوریت پایگاه‌های مقاومت بسیج با همکاری دهیاران و مردم منطقه وارد عمل شد، اشاره کرد و گفت: توزیع دوهزار پرس غذای گرم و کنسروجات و نان بین مردم توسط سپاه صورت گرفت و بسته‌های غذایی یک‌ماهه برای مردم تهیه و توزیع می‌شود.

بابایی به امدادرسانی‌های سپاه در ارتفاعات بالادست پرداخت و بیان کرد: دامدارانی که تعداد زیادی از دام‌هایشان تلف شد و دامداری آنان از بین رفت، از مابقی دام‌هایی که برایشان ماند، نیازمند علوفه هستند و سپاه برای ارسال علوفه و مواد غذایی اقدام کرد و این کمک‌رسانی همچنان ادامه دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۰:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۷
    4 0
    وقتی کار سازندگی را به سپاه می سپاری فکرت راحت.خدا اجرشان دهد .خسته نباشند .خداقوت
  • سید رضا IR ۲۰:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۷
    1 0
    چه خوش گفت ، آن پیر فرزانه (ره) : " اگر سپاه نبود ، کشور هم نبود " !

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس