کد خبر 94608
تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۲

رئيس ستاد برگزاري يادواره شهيد ميثمي گفت: حضور اين روحاني شهيد در جبهه‌هاي نبرد حق عليه باطل در واقع حضور امام (ره) در بين رزمندگان بود.

به گزارش مشرق به نقل از حوزه، سردار سرلشکر سيد يحيي رحيم صفوي مشاور عالي مقام معظم رهبري در امور نيروهاي مسلح در يادواره روحاني شهيد "حجت‌الاسلام عبدالله ميثمي" با بيان جايگاه و منزلت شهدا در بين ملت ايران اظهار داشت: ملت غيور ايران اسلامي قدرشناس شهيدان بوده و ظرفيت تشنگي نسبت به شهدا در جوانان ما بسيار زياد است.

وي افزود: شهيدان را خدا انتخاب کرد و آن‌ها نيز لقاء حق را برگزيدند، بنابراين آن‌ها حلقه وصل ما به ارزش‌ها، باورها و معارف الهي هستند.

سرلشکر صفوي، شهيد ميثمي را مجاهد و روحاني وارسته‌اي خواند که تربيت يافته آموزه‌هاي اهل‌بيت (ع) بود و ادامه داد: اين روحاني شهيد نمونه‌اي ارزشمند از جمع 4 هزار شهيد روحاني است که هريک ايثارگرانه جان خود را در راه باورهاي خود و اطاعت از ولي خدا و ولايت فدا کردند.

اين فرمانده دوران دفاع مقدس شهيد ميثمي را فردي جامع‌نگر و متفکر عنوان کرد و يادآور شد: اين روحاني انديشمند عبد مخلص خدا بود، او در انديشه و تفکر خود جامع‌نگر بود و به تفسير، تفاهيم، نورانيت و معرفت قرآن آگاهي داشت، او عارف به توحيد بود و قلبش مالامال از عشق به عترت (ع) بود.

وي ادامه داد: شهيد ميثمي مطيع امر امام (ره) بود و حضور او و روحانيون ديگر در جبهه‌ها و جهاد در کنار تبليغ و ترويج دين در واقع حضور امام (ره) و روحانيت در جبهه‌ها به شمار مي‌رفت.

سرلشکر صفوي با تشريح مجاهدت‌ها و مبارزات شهيد ميثمي قبل و بعد از انقلاب تصريح کرد: اين شهيد وارسته، از دنيا بريده و حقيقت آخرت را دريافته بود، خلاصه زندگي او در 30 ماه زجر و شکنجه‌هاي طاغوت قبل از انقلاب، 30 ماه جهاد تبليغي در شهرهاي مختلف و 30 ماه جهاد مسلحانه و حضور در جبهه‌هاي نبرد حق عليه باطل، عنوان شده که منشأ خدمات بزرگي محسوب مي‌شود.

وي افزود: شهيد ميثمي در سال 1365 و در سن 31 سالگي به شرف و عزت هميشگي شهادت رسيد ولي روحيات و منش او چنان تأثيري در تک‌تک فرماندهان و رزمندگان داشت که از او همانند پيرمردهاي عارف و سالک الي‌الله ياد مي‌شود.

مشاور عالي فرمانده معظم کل قوا در پايان با تقدير از همه دست‌اندرکاران بر پايي اين يادواره گفت: مجموعه فرماندهي و نمايندگي ولي‌فقيه در سپاه با همکاري سازمان صداوسيما، شهرداري و بسياري از همرزمان آن شهيد گرانقدر پايه‌گذار برپايي اين يادواره شدند و طي اين مدت چندين جلسه تخصصي برگزار و 5 جلد کتاب در خصوص زندگي‌نامه و سيره شهيد ميثمي منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس