به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
رسول منتجبنیا در گفتوگو با خبرنگار انتخاب و در واکنش به اظهارات محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور در خصوص نقش اصلاحطلبان در پیروزی روحانی، گفت: در دوره هشتم مجلس دوستان در حزب اعتدال وتوسعه از ما درخواست کردند که با حزب اعتماد ملی ائتلاف کنند؛ ولی دوستان ما در اعتماد ملی چندان موافقتی نداشتند و لذا این ائتلاف صورت نگرفت. دلیل این موضوع هم آن بود که حزب اعتدال و توسعه محدود به جمعی از دوستان و عزیزان بود که تازه فعالیت خودش را آغاز کرده بود و گستردگی چندانی نداشت.
بیشتر بخوانید:
بازی اصلاح طلبان با افکارعمومی برای گرانی شهر تهران
از دعوای هاشمی با "جناح چپ" تا جلسه انتخاب رهبری
حرف آخر بهزاد نبوی برای فتنه آینده
کُد «روحانی» برای اصلاحطلبان در لوای تجلیل از «هاشمی»
منتجبنیا افزود: حزب اعتدال وتوسعه همچنان در محدودیت بود تا اینکه سال ۹۲ برای انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم، آقایان تصمیم گرفتند که آقای روحانی را که با ایشان ارتباط بیشتری داشتند و در مرکز تحقیقات استراتژیک همکاری داشتند، به عنوان کاندیدای خود قرار دهند. دوستان ما نیز در جبهه اصلاحات تصمیم دیگری داشتند، ابتدا نظرشان روی آقای خاتمی بود که قطعاً با آمدن ایشان موافقت نمیشد. گزینه بعدی مرحوم آیتالله هاشمی بود که ایشان هم رد صلاحیت شدند و با پیشنهاد آقای هاشمی و برنامهریزی خود حزب اعتدال و توسعه، آقای روحانی وارد صحنه شدند.
او ادامه داد: تا زمانی که آقای عارف به عنوان کاندیدای اصلاحات مطرح بودند، بیشتر اصلاحطلبها از آقای دکتر عارف حمایت میکردند و در ستاد ایشان فعالیت داشتند و ستاد آقای روحانی محدود بود به دوستانی که در حزب اعتدال و توسعه هستند و احیاناً دوستانی که شخصاً به ایشان علاقه و ارادت داشتند.
منتجبنیا تصریح کرد: تحلیل من این بود که رأی تقریباً مشخص آقای روحانی به دلیل وجهه ایشان و تلاشی که دوستان در ستاد ایشان داشتند، بیش از پنج، شش میلیون نبود. اما وقتی با تصمیم اصلاحطلبان، قرار شد همه پشت سر آقای روحانی متحد و متفق شوند، سبد آقای روحانی سنگینتر شد و تمام آرای اصلاحطلبها به سبد ایشان ریخته شد و باعث شد تا آن رأی قابل توجه را در سال ۹۲ بیاورند و بر رقبای خود پیروز شوند.
منتجبنیا ادامه داد: در مجموع میشود گفت که بیش از دو سوم آرای آقای روحانی در سال ۹۲ متعلق به اصلاحطلبها بود و حداکثر یک سوم از آرا مربوط به اعتدال و توسعه بود.
این فعال سیاسی اصلاحطلب تأکید کرد: حق این است که پیروزی جناب آقای دکتر روحانی در سال ۹۲ را مرهون ائتلاف یا حمایت بدانیم. حالا هر چه اسمش را بگذاریم، معنا را تغییر نمیدهد.
اظهارات منتجبنیا در حالی است که برخی اصلاحطلبان مانند زیباکلام مدعیاند روحانی حتی یکی دو میلیون رأی هم نداشت و همه رأیهای او مال اصلاحطلبان است!
در همین حال علی صوفی عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان به نامهنیوز گفت: آقای روحانی آن زمان با کسی برای قرار و مدار گذاشتن نشست و جلسهای نگذاشت ولی همه مردم میدانند که آقای روحانی مدیون اصلاحطلبان و آقای عارف است.
وی افزود: آقای واعظی همان زمان هم بود اما جرأت نمیکرد، چنین حرفهایی بزند، او سال گذشته هم در انتخابات سال ۹۶ جرأت طرح چنین مطالبی را نداشت. البته یک تیکههایی را میپراند اما میدانست اگر بخواهد خیلی جدی به این مسئله ورود کند، اصلاحطلبان از حمایت آقای روحانی کنار میکشند و در آن صورت دیگر قطعاً آقای روحانی رئیسجمهور نمیشود.
این فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: الان آقای واعظی خرش از پل گذشته و متأسفانه با بداخلاقی واقعیتهای عینی را که زمان زیادی هم از آن سپری نشده، منکر میشود.