دادگاه

شرکت دومان توکان که مدیران آن در حال محاکمه شدن در دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی هستند در حالی ۴۸۴ میلیارد سرمایه و سود سرمایه مردم را در اختیار داشته که فاقد سیستم مالی و حسابداری بوده است.

به گزارش مشرق، امروز و در دومین جلسه رسیدگی به اتهامات 5 متهم شرکت سرمایه پیشرو دومان توکان، بخش‌هایی از گزارش کارشناسان دادگستری درباره فعالیت مالی این شرکت قرائت شد.

به گفته قاضی صلواتی این گزارش طی 8 ماه و توسط 10 نفر از کارشناسان زبده دادگستری تهیه شده است.

بیشتر بخوانید:

ماجرای مدرک دکتری قلابی یک مفسد اقتصادی

طبق آنچه که توسط کارشناس رسمی دادگستری قرائت شد، با توجه به اینکه شرکت دومان توکان فاقد هرگونه سیستم و دفتر مالی بوده است و حساب و کتاب‌ها در چند سررسید درج می‌شده است، گزارش کارشناسی با توجه به بررسی بخشی از حساب‌های بانکی متهمان که به نام خودشان و در دسترس بوده تنظیم شده است.

در این گزارش آمده است که این شرکت 259 قرارداد منعقد کرده و 320 میلیارد سرمایه جذب و با محاسبه سود این سرمایه‌ها مجموعا 484 میلیارد از پول مردم را در اختیار داشته است.

این گزارش می‌افزاید: با وجود اینکه 7 شرکت به نام متهمان پرونده وجود دارد با این حال دفتر حسابداری در این شرکت‌ها وجود نداشته و به ناچار فقط حساب‌های بانکی آنها مورد بررسی قرار گرفته است.

طبق این گزارش اغلب پول‌هایی که به عنوان سرمایه از اشخاص دریافت می‌شده به حساب متهمان می‌رفته و مقداری هم به حساب شرکت دومان توکان وارد می‌شده است.

بین حساب‌های متهمان 140 میلیار تومان واریز و 140 میلیارد تومان برداشت وجه وجود دارد که 94 میلیارد آن از سرمایه‌های جذب شده بوده است، در این حساب‌ها 40 میلیارد واریزی نامشخص نیز رویت شده است.

اما پرداخت‌هایی به مبلغ 8 میلیارد بابت اجاره، 2 میلیارد بابت پورسانت، 2 میلیارد به افراد هم‌نام با متهمان و 27 میلیارد مبلغ غیر قابل ردیابی نیز از این حساب‌ها صورت گرفته است.

طبق این گزارش از حساب‌های مذکور به 17 نفر پورسانت پرداخت شده است که مجموع آن 2 میلیارد تومان است.

همچنین در این گزارش آمده است که 15 نفر از شاکیان بیشترین مقدار سود را دریافت کرده‌اند که بیشترین مبلغ آن 3 میلیارد و 900 میلیون تومان است.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس