کد خبر 91724
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۰
به گزارش مشرق به نقل از نود، پس از برد قاطع پرسپوليس در ديدار مقابل شاهين بوشهر در رختكن اين تيم غوغايي به پا شد. پس از برد قاطع پرسپوليس در ديدار مقابل شاهين بوشهر در رختكن اين تيم غوغايي به پا شد. بازيكنان پرسپوليس كه بعد از مدتها طعم يك پيروزي شيرين را چشيده بودند به جشن و پايكوبي مشغول شدند. دنيزلي كه از اين خوشحالي سر از پا نمي شناخت، بعد از ورود به رختكن تمام بازيكنان و دست اندركاران پرسپوليس را در آغوش كشيد و آنها را بوسيد. دنيزلي بعد از شادي، به سراغ محمد نوري كه گل زيبايي هم به ثمر رسانده بود رفت و د رحالي كه اين بازيكن زير نظر دكتر در حال مداوا بود،‌ در آغوش مي گيرد. در اين لحظه صداي فرياد نوري كه از درد به خود مي پيچيد بلند شد. سرمربي پرسپوليس از او بابت اين گل تشكر كرد و گفت: « پسر! آماده شو.» سرمربي پرسپوليس سپس از تمامي بازيكنان حتي آنهايي كه در زير دوش بودند خواست تا وسط رختكن جمع شوند. او خطاب به بازيكنان مي گويد: « واقعا عالي و دور از انتظار بوديد. ما مي توانيم بهتر از اين باشيم. از اين موضوع خوشحالم كه به خود باوري رسيده ايد و مي دانيد اگر بخواهيم مي توانيم. شما مستحق دريافت پاداش هستيد. فردا پنجشنبه است و دوست دارم همه شما در كنار خانواده خود باشيد و روز شادي را پشت سر بگذاريد. تمرين فردا تعطيل است و اين تعطيلي هديه من به شماست. روز جمعه تمرينات خوبي را با هم خواهيم داشت و براي پيروزي هاي بعدي آماده مي شويم.»
در اين هنگام يكي از بازيكنان با صداي بلند گفت كه گمركن من كجاست؟ پس از اين جمله، علي كريمي به شوخي گفت: « آقا! وايسيد؛ كسي از رختكن بيرون نمي ره تا اين دزد پيدا بشه.» همه پرسپوليسي ها با شنيدن اين جمله به دنبال گرمكن گمشده مي گردند تا در نهايت اين گرمكن پشت يخچال رختكن پيدا مي شود.
در آن سو و در رختكن شاهين بوشهر اوضاع كاملا برعكس بود. بازيكنان اين تيم در سكوت كامل و در حالي كه فيروز كريمي حرفي براي گفتن نداشت، وسايل خود را جمع كردند و بدون هيچ گونه صحبتي رختكن را ترك كردند. شاهيني ها قبل از بازي از گفته هاي سرمربي خود شاكي بودند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس