کد خبر 91552
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۰

نماینده مردم داراب به وزرای ‌جهاد کشاورزی، ‌صنعت، بهداشت، ورزش، تعاون و راه و شهرسازی ‌تذکر داد.

‌به گزارش مشرق به نقل از فارس، محمدمهدی افشاری نماینده مردم داراب در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز (چهارشنبه) در تذکر شفاهی در صحن علنی مجلس به وزیر راه و شهر‌سازی در خصوص تامین اعتبار و تسریع در تکمیل پروژه بزرگراه شیراز به فسا و همچنین تسریع در انجام عملیات محور قدیم داراب به شیراز تذکر داد.

وی همچنین به وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی در خصوص عدم اجرای عملیات ساختمانی درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان داراب و به وزیر بهداشت و درمان در خصوص تسریع در شروع به کار دانشکده پیراپزشکی داراب تذکر داد.

این نماینده مجلس همچنین از وزیر ورزش و جوانان خواست تا در خصوص تکمیل ورزشگاه شماره 2 داراب تسریع شود.

افشاری همچنین به وزیر جهاد کشاورزی و صنعت و معدن در خصوص واردات بی رویه‌ محصولات کشاورزی در فصل برداشت و همچنین تامین اعتبار خشکسالی در استان فارس تذکر داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس