کد خبر 913012
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۵
گردو

محققان توصیه می کنند مصرف روزانه نصف فنجان گردو به حفظ سلامت سیستم گوارش و کاهش ریسک سرطان کمک می کند.

به گزارش مشرق، مصرف گردو با افزایش میزان باکتری های پروبیوتیک روده و کاهش خطرات بیماری های قلبی و مغزی و همچنین سرطان، از سیستم گوارش محافظت می کند.

یافته های بدست آمده از مطالعات حیوانی نشان می دهد رژیم غذایی سرشار از گردو موجب تغییرشکل جامعه میکروب های روده شده و موجب افزایش قابل توجه باکتری های سودمند روده می شود.

به گفته محققان، گردو همچون یک پروبیوتیک عمل کرده و به تغذیه و رشد باکتری های که دستگاه گوارش را سالم نگه می دارند کمک می کند.

بیشتر بخوانید:

شایع‌ترین عامل مرگ و بیماری در ایران

درباره مزایای تخم شربتی بیشتر بدانید

«لاری بایرلی»، سرپرست تیم تحقیق در دانشگاه ایالتی لوئیزیانا، در این باره می گوید: «سلامت روده ها با سلامت کل بدن مرتبط است. مطالعه ما نشان می دهد که گردو موجب تغییراتی در روده می شود و همین مسئله می تواند علت سایر فواید این خوراکی نظیر سلامت قلب و مغز باشد.»

وی در ادامه می افزاید: «مصرف گردو با فواید متعددی از جمله کاهش ریسک بیماری قلبی و سرطان هم مرتبط است.»

به گفته محققان، احتمالا اجزای بیواکتیو گردو از فاکتورهای دخیل در ایجاد این فواید هستند.

منبع: مهر

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۳۰
    1 0
    قیمت گردو با پوست بالای پنجاه هزارتومان شده؛ با درآمد کارگری واقعاً نمیشه نزدیک خشکبار شد.
  • IR ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۳۰
    2 0
    گردوی کیلو ۲۰۰ تومان تبلیغ نمیخاد بچه دوساله هم از خواص گردو باخبره
  • سید رضا IR ۱۳:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۳۰
    0 0
    لبنیات ، گردو ، آجیل و میوه های مرغوب ؛ از سفره خیلیا حذف شده !!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس