رحمتي: بازيکنان برزيل هر موقع وارد محوطه جريمه ما مي شدند يک موقعيت خطرناک خلق مي کردند.

به گزارش خبرنگار ورزشي مشرق، در ديدار دوستانه تيم هاي ايران و برزيل، ملي پوشان ايران در اکثر دقايق بازي زيرسايه نام برزيل و بازيکنانش بودند.
سيد مهدي رحمتي که به عنوان بازيکن برتر اين ديدار معرفي شد، در خصوص اين ديدار اظهار داشت: بازي بسيار سختي بود. برزيل پرافتخارترين تيم جهان است و بازي کردن مقابل اين تيم شوخي‌بردار نيست. آنها هر زماني که در محوطه جريمه ما حاضر مي‌شدند موقعيت خطرناکي خلق مي‌کردند اما بازيکنان ما هم تمام تلاش خود را انجام دادند و من به اين تيم افتخار مي‌کنم.
وي با اشاره به زحمات رشيدي مربي دروازه‌بانان تيم ملي عنوان کرد: تمام کادر فني و مربيان زحمات خود را در طول اين مدت کشيدند و من جا دارد که از رشيدي تشکر ويژه‌اي کنم که مرا براي اين ديدار آماده کرد.
رحمتي ادامه داد: جاي تقدير دارد که بازيکنان ايران در اين شرايط آب و هوايي توانستند به اين خوبي بازي کنند و موقعيت‌هايي را روي دروازه‌ پرافتخارترين تيم جهان ايجاد کنند اما متأسفانه با بدشانسي نتوانستيم به گل دست يابيم.
وي درباره اينکه به عنوان بهترين بازيکن ميدان انتخاب شد خاطرنشان کرد: تمام زحمات بازيکنان بود که تيم ملي توانست بازي خوبي انجام دهد. زماني که تيمي خوبي بازي مي‌کند تمام بازيکنان در آن شريک هستند و هيچ گاه يک بازيکن نمي‌‌تواند باعث عملکرد خوب يک تيم شود.
اما کاپيتان تيم ملي ايران که به احترام کريم باقري در اين بازي شماره 24 را به تن کرده بود گفت:‌ بازي خوبي بود و نقاط ضعف و قوت خود را شناختيم. مقابل تيم بزرگي بازي کرديم. براي اين ديدار ترسيده بوديم، استرس داشتيم و هيجان‌زده بوديم ضمن اينکه در خط حمله با ترس به سمت دروازه حريف يورش مي‌برديم.
جواد نکونام با اعلام اينکه بازي‌هاي بزرگ بيشتري انجام دهيم به سود ايران است، ادامه داد: گل ما درست بود و موقعيت‌هاي خوبي داشتيم که اگر دقت مي‌کرديم مي‌توانستيم از آنها بهتر استفاده کنيم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس