به گزارش مشرق، نايبرييس دوم فدراسيون فوتبال و رييس سازمان ليگ برتر كه شايد پس از رياست، استراتژيكترين جايگاه مديريت فوتبال كشور را برعهده داشته باشد در آستانه 19 دي و همزمان با پايان دوره چهارساله فدراسيون، ديدگاههايش از ضعفها، موفقيتها، پتانسيلهاي بالفعل و بالقوه عملكرد فدراسيون در اين مدت را تشريح كرد؛ چهارسالي كه بيشك پرسروصداترين دورهي فدراسيون فوتبال پس از انقلاب اسلامي بود و در محافل عمومي انتقادهاي بيشماري را متوجه خود ساخت.
از انتقاد به نرفتن تيم ملي بزرگسالان به جام جهاني، حذف غيرورزشي تيم المپيك، از دست دادن برخي كرسيهاي بينالمللي گرفته تا فعل و انفعلات بعضي كميتههاي تخصصي و محكوم شدن در دادگاههاي بررسي پروندههاي مالي كه پول قابل توجهي را از حساب فدراسيون كسر كرد.
در اين ميان يكي از نقاط روشن كارنامه فدراسيون در اين دوره سازماندهي و منظم شدن برگزاري مسابقات ليگ بود كه نمود بيشتر آن را در ليگ برتر شاهد بوديم. ليگي كه پيش از اين چهارسال با نوسانات زيادي از عدم برنامهريزي صحيح رنج ميبرد، حالا شمايل ثابت و از پيش تعيينشدهاي پيدا كرده است. متولي مستقيم اين موضوع سازمان ليگ برتر است.
عزيزالله محمدي در گفتوگو با ايسنا، نظرات شخصي و كارشناسياش را نسبت به عملكرد فدراسيون از راس آن گرفته تا بعضي موارد جزيي را بيان كرد. متن پرسش و پاسخ اين مصاحبه به شرح زير است: