به گزارش مشرق، احمد اسماعیلزاده، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ارتباط با راهکارهای تغذیهای برای لاغری اظهار داشت: افراد چاق و کسانی که دچار اضافه وزن هستند مهمترین نکته در رژیم غذایی آنها این بوده که نباید دچار کمبود مواد مغذی شوند بنابراین نخوردن زیاد و حذف وعده غذایی نه تنها چندان باعث لاغری آنها نمیشود بلکه سبب آسیب به جسم و روان آنها خواهد شد.
وی افزود: مفهوم علمی رژیم درست غذا خوردن است و فرد باید حتماً سه وعده اصلی غذا را مصرف کنند و حجم غذا کمی نسبت به نیاز بدن کمتر باشد. همچنین افراد باید بین صبحانه و ناهار یک میانوعده استفاده کرده که توصیه مصرف یک عدد میوه است.
بیشتر بخوانید:
عوامل موثر در بروز گرسنگی کاذب
این متخصص تغذیه ادامه داد: همچنین بین ناهار و شام مصرف دو میانوعده توصیه شده و حتی پس از شام نیز میتوان مقدار اندکی مواد غذایی استفاده کرد که جمعاً همه این موارد میشود شش وعده اصلی و فرعی با حجم اندک.
اسماعیلزاده با بیان اینکه هر دو ساعت و نیم باید مواد غذایی به بدن برسد تا متابولیسم بدن درست عمل کند، گفت: غذاها برای افرادی که قصد رژیم لاغری دارند باید فیبر کافی داشته باشند و با ناهار و شام حتماً سبزی و سالاد مورد استفاده قرار گیرد همچنین از خوردن لبنیات نیز نباید صرفنظر کرد.
وی تأکید کرد: این افراد روزانه نیاز به 25 تا 30 دقیقه ورزش شامل شنا، پیادهروی تند و کلاً ورزشهای هوازی داشته تا چربیسوزی در بدن رخ دهد چرا که اگر تحرکی در کار نباشد و فقط رژیم گرفته شود پس از 40 روز بدن مقاومت خواهد کرد و فرد بازنده رژیم میشود.
این متخصص تغذیه ادامه داد: افراد چاق بهترین کاهش وزن برای آنها در ماه 3.5 کیلو است البته برای افرادی بوده که 10 تا 15 کیلو اضافه وزن دارند ولی اگر اضافه وزن بیش از 55 کیلوگرم باشد فرد چاقی بیمارگونه داشته و تنها در دو ماه اول میتواند در 5 کیلوگرم وزن خود را کاهش دهد و در سایر ماهها توصیه به این مسأله نمیکنیم چرا که اگر فرد کبد چرب هم داشته باشد برای او مشکل ایجاد خواهد شد.