کد خبر 882691
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۴
هواشناسی نمایه

از فردا تا دوشنبه در شمال شرق، شرق، جنوب شرق و شرق کرمان، گردوخاک و در زابل توفان گردوخاک پیش بینی می شود که سبب کاهش دید افقی و کیفیت هوا در این مناطق خواهد شد.

به گزارش مشرق، بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیشیابی و داده‌های هواشناسی در دو روز آینده با نفوذ جریانات شمالی سواحل شمالی کشور بارش‌های رگباری همراه با رعد و برق و وزش باد شدید در نوار شمالی استان‌های اردبیل، گیلان،‌ مازندران، گلستان و برخی مناطق آذربایجان شرقی و خراسان شمالی پیش‌بینی می‌شود.که شدت بارش‌ها در گیلان و غرب مازندران بیشتر است.

در دو روز آینده در نوار شمالی کشور کاهش دما بین 4 تا 8 درجه پیش‌بینی می‌شود و در این مدت دریای خزر مواج  است.

با توجه به ماهیت بارش‌های تابستانه در هوای گرم، رشد ابرهای جوششی و رگبارهای موقت در مدت زمان کوتاه می‌تواند منجر به سیل ناگهانی، به ویژه در مناطق کوهپایه‌ای و روستاهای کوهستانی شود، از این رو توصیه می شود که در زمان مسافرت از اقامت و پارک خودرو در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها جدا خودداری شود.

از اواسط روز شنبه تا پایان هفته‌، وزش باد شدید در شرق کشور به‌ویژه منطقه زابل پیش بینی می شود، روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه، در شمال شرق، شرق، جنوب شرق و شرق کرمان گردوخاک و در منطقه زابل  توفان گردوخاک پیش بینی می شود که سبب کاهش دید افقی و کیفیت هوا در این مناطق خواهد شد از این رو توصیه می شود تمهیدات لازم برای کاهش اثرات مخرب گردوخاک به‌خصوص در سلامت و بهداشت مردم و حمل ونقل جاده‌ای به کار گرفته شود.

در سه روز آینده در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در جنوب سیستان و بلوچستان برخی مناطق هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب فارس رشد ابر، وزش باد،‌گاهی رگبار و رعد و برق پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

از روز شنبه تا اواخر هفته در نیمه شرقی کشور وزش باد شدید سبب خیزش گرد و خاک،‌کاهش دید افقی و کاهش کیفیت هوا در برخی مناطق به ویژه زابل خواهد شد.

آسمان تهران فردا صاف در بعدازظهر وزش باد پیش‌بینی می‌شود که این شرایط روز یکشنبه حاکم است؛ بیشینه و کمینه هوا در تهران 37 و 27 خواهد بود.

روز آینده اهواز با بیشینه دمای 48 درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای 12 درجه بالای صفر و همچنین اردبیل با کمینه دمای 10 درجه بالای صفر خنک‌ترین مراکز استان خواهد بود.

میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی (مهرماه 96) تا روز 12 مرداد امسال 165 میلی متر ثبت شد، میزان بارش سال گذشته در این بازه زمانی 210.9 میلی متر بود، بنابراین تا تاریخ مذکور بارش سال جاری 21.7 درصد کمتر از سال گذشته است. 

میانگین بلندمدت بارندگی کشور در بازه زمانی مذکور 226.3 میلی متر بود که بارش سال جاری 27.1 درصد کمتر از سال بلندمدت است. 

بیشترین میزان بارش در هفته چهل و پنجم سال زراعی متعلق به منطقه بلده در استان مازندران به میزان 6.2 میلی مترو همچنین منطقه فیروزکوه در استان تهران به همین میزان بوده است. 

همچنین میانگین گرمترین منطقه در تاریخ مذکور مربوط به منطقه دژگاه دهرم در استان فارس به میزان 51 درجه سلسیوس و خنک‌ترین منطقه فیروزکوه در استان تهران به میزان صفر درجه سلسیوس بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس