کد خبر 880282
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۱
هک کردن نمایه

فرمانده انتظامی استان مرکزی از دستگیری هکرهای حرفه‌ای در استان که اقدام به برداشت غیرمجاز از چند حساب بانکی کرده بودند، خبر داد.

به گزارش مشرق، کیومرث عزیزی از دستگیری اعضای یک باند هکرهای حرفه‌ای و اعتراف آنان به طراحی ربات‌های جعلی رفع ریپورت اکانت تلگرام و همدم‌یاب و سرقت اطلاعات ۳ هزار و ۸۷۰ حساب بانکی و برداشت ۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال خبر داد.

وی تصریح کرد: چندی پیش در پی شکایت فردی مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب بانکی او توسط فردی ناشناس، بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید:

کلاهبرداری میلیاردی با ترفند فروش اقساطی خودرو

فرمانده انتظامی استان مرکزی افزود: در تحقیقات اولیه کارشناسان پلیس مشخص شد شاکی چندی پیش از یک ربات تلگرامی با عنوان رفع ریپورت اکانت تلگرام و ربات همدم‌یاب استفاده کرده و اطلاعات حساب او توسط این ربات به سرقت رفته و بعد از مدتی از حساب این فرد به صورت غیرمجاز برداشت شده است.

عزیزی با اشاره به آغاز تحقیقات تخصصی کارشناسان پلیس فتا و شناسایی باند هکرهای حرفه‌ای اظهار داشت: مشخص شد که اعضای این باند هکری، برای پول‌شویی و فرار از قانون از شگردهای بسیار پیچیده‌ای برای ناشناس ماندن این اقدام مجرمانه خود استفاده می‌کردند که با ادامه یافتن اقدامات تخصصی کارشناسان پلیس فتا، سرنخ‌هایی از اعضای این باند به دست آمد.

وی خاطرنشان کرد: با بررسی فنی و تخصصی کارشناسان پلیس فتا، چهار نفر اعضای این باند هکری که در دو استان کشور سکونت داشتند، شناسایی و پس از اخذ نیابت از مقام قضائی هر چهار نفر در عملیات‌هایی جداگانه دستگیر و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی که برای اقدامات مجرمانه‌شان مورد استفاده قرار می‌گرفت، از آنان کشف شد. 

فرمانده انتظامی استان افزود: پس از انجام تحقیقات تخصصی بر روی تجهیزات رایانه‌ای و مخابراتی اعضای این باند، اطلاعات ۳ هزار و ۸۷۰ حساب بانکی و مبلغ ۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال که از حساب‌های متعدد افراد برداشت شده بود، کشف شد.

وی با اشاره به تکمیل تحقیقات از متهم و ارجاع پرونده برای برخورد قانونی به مرجع قضائی از شهروندان خواست به هیچ عنوان فریب ترفندهای کلاهبرداری و تبلیغات دروغین در شبکه‌های اجتماعی را نخورند.

فرمانده انتظامی استان مرکزی اظهار داشت: در هیچ‌کدام از شبکه‌های اجتماعی از جمله کانال‌ها و گروه‌های تلگرامی درگاه پرداخت بانکی وجود ندارد و تبلیغات با عناوین فروش محصولات و شارژ با قیمت غیرواقعی و خارج از عرف معمول کذب بوده و کلاهبرداری و برنامه‌ای برای سرقت اطلاعات شهروندان است.

عزیزی بیان داشت: خرید آنلاین از فروشگاه‌های دارای ‌نماد یک ضرورت است و فروشگاه‌های فاقد این نماد و به خصوص کسب و کارهای تبلیغ‌شده در شبکه‌های اجتماعی خارجی می‌تواند بستری برای کلاهبرداری و سرقت اطلاعات بانکی کاربران باشد، لذا کاربران باید این موضوع را مد نظر داشته باشند که به هیچ‌وجه در شبکه‌های اجتماعی خارجی خرید آنلاین انجام ندهند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس