کد خبر 868373
تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۴
اولین تصاویر از سریال ضد آمریکایی «نفوذ»

تهیه کننده سریال «نفوذ» گفت: همه شخصیت‌های داستان «نفوذ» در در مقطع انقلاب حضور داشتند و ما در این سریال مشابه سازی کردیم.

به گزارش مشرق، «محسن علی اکبری» تهیه کننده سریال «نفوذ» به کارگردانی جواد شمقدری ، گفت: تاکنون  4 ماه از آغاز تصویربرداری «نفوذ» می‌گذرد و 40 درصد از تصویربرداری‌ این سریال در 38 لوکیشن مختلف در تهران  انجام شده است.

وی ادامه داد: از این لوکیشن‌ها می‌توان به: باشگاه ساواک در خیابان دربند، بازار- امامزاده در امامزاده اسمعیل، بیمارستان در بیمارستان عمل، پشتیبانی در خجیر، خانه پرویز در انقلاب، خانه تیمی جدید قداییان در خیابان رشت، خانه تیمی سرخو در امین حضور، خانه دانشفر در امین حضور، خانه مایکل مترینکو در میدان قزوین، خوابگاه دانشجویی دختران در خیابان رشت، خوابگاه دانشجویی مهدی در بیمارستان عمل، خیابان تهران در کروماکی دربند، خیابان مقابل خانه تیمی در شهرآرا کوچه هفت آسمان، دادستانی تهران در خیابان ایتالی، ستاد مرکزی قداییان در خیابان رشت، کپکان در خجیر، کمیته تهران در بیمارستان عمل، کوره پزخانه در مرنضی گرد، محله ارمنی‌ها در خیابان مالک اشتر، پارک در پارک جمشیدیه، حرم عبدالعظیم، حوزه علمیه در چهارراه سیروس، خانه ایزدی در دفتر هفت آسمان، خانه نفیسی در میدان سپاه، دانشگاه تهران در دانشکده دامپزشکی، ساختمان ساواک در دانشکده دامپزشکی، کارواش در شهرآرا- کوچه هفت آسمان، مسجد تهران در میدان گمرک، هتل تخت جمشید، اتوبان کرج، خانه امیر انتظام در دربند اشاره کرد که تمامی در تهران بودند.

این تهیه کننده همچنین با اشاره به اینکه داستان‌های ما بر اساس واقعیت است، بیان داشت: این پروژه بر اساس استنادهای موجود در سیستم کشور قبل از انقلاب و به نوعی برخورد نیروهای انقلابی با فضاهایی که در اختیار جاسوسی امریکا بعد از انقلاب بود بر اساس استنادهای تاریخی است و مشاور فیلم نامه و ناظر کیفی مهدی ارگانی است که از مطلعین این حوزه است و تقریبا تمامی موارد مد نظر ما با تائید او پیش رفته است.

وی در ادامه افزود: این سریال با این هدف ساخته می‌شود که تاثیر منفی حضور بیگانگان را در داخل کشور به تصویر بکشد و در نهایت می‌خواهد برای نسل جوان و نوجوان این سوال را پاسخ دهد که چرا به سفارت امریکا لانه جاسوسی می‌گویند. ما در سریال می‌بینیم که سایت‌های مختلف جاسوسی در اقصی نقاط کشور، مثل سایت کپکان کارش جاسوسی است و گزارش‌هایش را به طور کامل تحویل سفارت امریکا می‌داده است و از آنجا به وی آی ای منتقل می‌کردند.

علی اکبری  در ادامه بیان داشت: این سفارت سفارت نبود بلکه مرکز جاسوسی بود و این حرکت بزرگ دانشجویان خط امام هم به جا بود و با دیدن این سریال بخشی از سوالات نوجوانان و جوانان ما پاسخ داده خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به سایر مراحل تولید نیز گفت: اگر مشکلی پیش نیاید 5 بازیگر خارجی داریم که باید از خارج از کشور بیایند و همچنین لوکیشن بسیار بزرگی هم داریم که باید ساخته شود. نزدیک 400 دقیقه از سریالمان جلوه‌های ویژه و کارهای تری جی است. الان هم گروهی بیست نفره درگیر این کار هستند و سکانس‌هایی که ما ضبط کردیم را درست می‌کنند. همه اینها با حمایت رسانه ملی و مرکز حفظ آثار دفاع مقدس برای ما فراهم خواهد شد.

این تهیه کننده درباره بازیگران و معرفی آنها در این سریال افزود: دو نوع بازیگر داریم یکی جوان‌های دانشجو هستند که به این دلیل که ما بازیگر جوان و چهره نداشتیم از جوانانی که تا به حال کار تصویری نداشتند برای این کار دعوت کردیم. 6 نقش اصلی این مجموعه تلویزیونی بازیگرانی هستند که تا به حال در تلویزیون بازی نکردند و خدا را شکر خیلی خوب هم ظاهر شدند. همه این شخصیت‌هایی که در سریال می‌بینیم در در مقطع انقلاب حضور داشتند و ما در این سریال مشابه سازی کردیم.

وی همچنین بیان داشت: از طرفی هم صالح میرزا آقایی، حمید گودرزی نقش نفیسی، رحیم نوروزی صلح‌گو، جلیل فرجاد در نقش روحانی، علیرام نورائی، احمد نجفی نقش پرویز و ... نقش‌هایی بازی می‌کنند که اینها هم واقعی هستند. سعی‌مان بر این است که با کاراکترهای واقعی هم سو باشیم، اما تاکید آنچنانی هم نداریم که عینا خود کاراکتر دربیاید. اینها همگی کارکرد واقعی در مقطع انقلاب اسلامی دارند.  

تهیه کننده سریال «مریم مقدس» در ادامه با اشاره گریم بازیگران گفت: در این سریال گریم‌های خاصی روی صورت بازیگران انجام شده است و سند تاریخی تمامی کاراکترهایمان در تاریخ انقلاب اسلامی ایران وجود دارد. 

این تهیه کننده همچنین درباره روند پیشروی این سریال بیان داشت: با توجه به اتمام فاز اول، این روزها باید فاز دوم را مقابل دوربین می بردیم اما به دلیل آماده نبودن لوکیشن لانه جاسوسی و سفارت امریکا مجبور شدیم فاز سوم را در روستای قرق آباد حومه ساوه تصویربرداری کنیم.
این تهیه کننده تلویزیونی با بیان اینکه نفوذ در 5 فاز تولید می شود، عنوان داشت: فاز اول که در تهران بود، فاز دوم در روستای قرق آباد شروع شده و صحنه های مربوط به شهرستان درگز را ضبط می کنیم. برای تصویربرداری فاز 3 باید به منطقه خجیر برویم و در آنجا نماهایی از کردستان را مقابل دوربین ببریم. فاز 4 در گنبد و مشهد و همچنین فاز 5 در تهران ضبط خواهد شد.

علی اکبری با اشاره به مدت زمان تاریخی که در این سریال نشان داده می شود گفت: این مجموعه تلویزیونی به 6 ماه از مقطع تاریخی ایران اسلامی می پردازد.  از دی ماه 57 تا آبان 58 و اتفاقات 8 ماه از تاریخ انقلاب را در 30 قسمت نشان می‌دهد.

تهیه کننده «نردبام آسمان» درباره ساخت سری دوم این سریال نیز بیان داشت: سری دوم این سریال هم قرار است ساخته شود و در این سری داستان از تسخیر لانه جاسوسی آغاز شده و تا پایان جنگ تحمیلی ادامه دارد.

امین اسکندریان (مهدی نقش اول سریال)، کیمیا اکرمی (محبوبه نقش اول زن)، احمد نجفی (پرویز)، حمید گودرزی (نفیسی)، رحیم نوروزی (سُرخو)، علیرام نورایی (بکتاش)، صالح میرزا آقایی (سرهنگ شریف زاده)، شهره لرستانی (مادر محبوبه)، زهرا سعیدی (مادربزرگ مهدی)، جلیل فرجاد (دانشفر)، ماشاله شاه مرادی (حاج عرفان)، کاوه سماک باشی (سروان عباسی)، سید امیر حسام شجاعی (حجت الاسلام سید عباس موسوی قوچانی)، شیوا بلوچی (شهره)، نجوا صاحب الزمانی (ثریا)، فاطمه بیگی (ناهید)، محمد جواد جعفرپور (قاسم)، جلال فاطمی (سرهنگ دیویس) بازیگران ایرانی این سریال و فیلیپ ساترکین (مایکل مترینکو)، سامی بابو (چارلز جونز) از بازیگران خارجی این سریال هستند.

سایر عوامل این سریال عبارتند از: نویسنده و کارگردان جواد شمقدری، مهدی ارگانی مشاور و ناظر پروژه، محمود غلامی مجری طرح، عبدالحمید قدیریان مدیر هنری، حمیدرضا همتی مدیر برنامه ریزی و دستیار اول کارگردان، هادی شلال وند مدیر تصویربرداری، شهریار بحرانی مدیر تدوین، داریوش صالحیان طراح گریم، عباس رستگارپور مدیر صدابرداری، علی نصیری نیا طراح صحنه،‌بهار مومنی طراح لباس، داوود رسولیان طراح جلوه‌های ویژه میدانی، بهنام خاکسار جلوه‌های کامپیوتری، بهنام جعفرپور دستیار دوم کارگردان، حسین کشاورزی جانشین مدیر تولید، داوود ناظمی دستیار تولید، علی علی اکبری دستیار تولید، اصغر جبارپور مدیر تدارکات، امیرحسین مدرس دستیار برنامه ریز، مهدی نبی زاده عکاس.

سریال «نفوذ» به کارگردانی جواد شمقدری در مرحله پیش تولید قرار دارد. شمقدری حدود 4 سال با تحقیقات گسترده برای نگارش این سریال زمان گذاشته است و در این بخش مشاورینی هم داشته است.

داستان این سریال به سال 57 مربوط می‌شود و به مدت 8 ماه در مقطع انقلاب، نفوذ آمریکایی ها را در عرصه های مختلف نظام پهلوی و بحث قانون کاپیتولاسیون نشان می دهد. در مجموع این سریال دخالت‌های آمریکا در ایران را نشان می‌دهد و قانون کاپیتولاسیون را زیر سوال می‌برد که این چه قانونی بود که به نفع آمریکایی ها تصویب شده بود که هر کاری می‌خواستند در کشور ما انجام می دادند. تمام مباحث مطرح شده در سریال بر اساس مستندات تهیه شده است. دو قشر در انقلاب اسلامی ایران تاثیر بسیاری داشتند جوانان و دانشجویان که در این سریال در قالب ملودرام و داستان های مجزا به آنها نگاه خاص و ویژه‌ای شده است.این احتمال وجود دارد تا نسخه سینمایی این اثر هم تولید شود. 

«نفوذ» در سه فاز پیش‌بینی شده، فاز یک از پیش از انقلاب شروع می‌شود و تا تسخیر لانه جاسوسی را روایت می‌کند. فازهای بعدی هم به حوادث حین گروگانگیری تا کودتای نوژه و آغاز جنگ تحمیلی که با حمایت آمریکا صورت گرفت، می‌پردازد و تولید فاز اول دو سال به طول می‌انجامد.

مشاور فیلم نامه سریال «نفوذ» مهدی ارگانی، مجری طرح محمود غلامی، مدیر هنری عبدالحمید قدیریان. نویسنده و کارگردان جواد شمقدری هستند. این سریال در 30 قسمت 45 دقیقه ای در بهمن ماه سال 97 پخش می‌شود.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس