به گزارش گروه خواندنی ها مشرق به نقل از ایسنا، دکتر معصومه صيفوري اظهار داشت: سروتنين يک نوروترنسميتر يا عصب رسانه است که در تنظيم احساسات و خلقيات انسان نقش مهمي را ايفا ميکند و پيش زمينه ساخت آن در بدن وجود امينوي تريپتوفان است.
دکتر صيفوري در ادامه تصريح کرد: لذا با خوردن مواد غذايي حاوي تريپتوفان ميتوان سطح توليد سروتنين را افزايش داد و از بروز اختلال افسردگي تا حدود زيادي جلوگيري کرد. لبنيات يکي از مهمترين منابع تامين تريپتوفان هستند و در کنار آن ميتوان از تخم آفتابگردان، دل و جگر، ماهي و بسياري ديگر از مواد غذايي نام برد.
دکتر صيفوري تاکيد کرد: مصرف بعضي مواد غذايي با کاهش استرس همراه است زيرا فعاليت سروتنين را در پي دارد که فرد را آرام کرده و احساسات را تنظيم ميکند. در واقع توليد سروتنين احساس سرخوشي در انسان ايجاد ميکند و مانع از بروز افسردگي ميشود.
گفتني است، از مهمترين منابع تامين تريپتوفان ميتوان به گل کلم، بروکلي، تخم مرغ، جوجه، اسفناج و ميگو اشاره کرد.