به گزارش مشرق، مهر به نقل از فاکس نیوز نوشت: "بیل کلینتون" رئیس جمهوری آمریکا در دهه 1990 ادعای مقامات این کشور در مورد استفاده ایران از سلاح هسته ای علیه رژیم صهیونیستی را رد کرد.
وی درعین حال مدعی شد که در صورت دستیابی ایران به سلاح هسته ای این توانایی می تواند در خدمت حملات تروریستی علیه صهیونیستها قرار گیرد.
کلینتون با اشاره به حمله نظامی به عنوان یکی از گزینه های مطرح از سوی دولتمردان آمریکا در مورد ایران هشدار داد این اقدام وضعیت را برای واشنگتن و همپیمان صهیونیستش پیچیده و دشوارتر می کند.
چهل و دومین رئیس جمهوری ایالات متحده در تشریح دلیل مخالفت چین و روسیه با اعمال فشار بیشتر بر ایران ادعا کرد نگرانی مسکو و پکن از ایجاد ناآرامی توسط اقلیت مسلمان ساکن این دو کشور است، چرا که این مسلمانان در وضعیت خوبی به سر نبرده و می توانند به خطری برای دولتهایشان تبدیل شوند.