به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از ايسنا، در ميان اين افراد ميتوان به كاشف سلولهاي بنيادي و نيز دانشمند انگليسي كه با شكستن كد آلمانها در دوران جنگ به خوانش ذهن هيتلر پرداخت، اشاره كرد.
ارنست مككلوك و جيمز تيل
مككلوك و همكار پژوهشي وي، جيمز تيل، موفق به كشف سلولهاي بنيادي شدند. مككلوك در اوائل دهه 1960 موفق به شناسايي سلولهاي «خالي» شد كه ميتوانستند خود را دوباره توليد كرده و همچنين به يك سلول ديگر تبديل شوند.
امروزه سلولهاي بنيادي به لحاظ درماني يك ابزار بسيار كارآمد به شمار رفته و براي درمان بيماريهايي مانند سرطان، نابينايي، آسيبهاي مغزي و آلزايمر بسيار نويدبخش جلوه ميكنند.
جك كووركيان
كووركيان با عناويني چون «دكتر مرگ» و «جك قطرهچكان» از سوي رسانههاي آمريكايي شناخته شده؛ چرا كه به بيماران در حال مرگ براي خودكشي كمك ميكرد. وي ابتدا دستگاه خودكشي خود موسوم به «mercitron» را كه محلول نمك را درون بدن پمپاژ ميكرد، در سال 1989 معرفي كرده و در سال 1990 اولين داوطلب خود را پيدا كرد. وي البته به قتل درجه دو محكوم شد.
توني سيل
توني سيل، دانشمند ارشد سرويس امنيتي امآي5 انگليس در زمان جنگ سرد، سالهاي پاياني عمر خود را به مبارزه براي حفظ مرکز کد شکن دوران جنگ در پارك بلچلي گذراند. در سال 2007 وي توانست با بازسازي دستگاه كلوسوس كه به فرماندهان قواي متحده اجازه خوانش ذهن هيتلر را با شكستن كد آلمانيها ميداد، به دستاورد بزرگي نائل شود.
مايكل دريك