کد خبر 856462
تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۴
دوش گرفتن

دوش گرفتن صبحگاهی می‌تواند سبب کاهش بسیاری از دردها شود؛ در این مطلب توضیحات کاربردی از نگاه طب سنتی درباره "دوش گرفتن صبحگاهی" ارائه شده است.

به گزارش مشرق، در ساعات اولیه صبح، بلغم در بدن به جریان افتاده و استحمام در این ساعات می‌تواند سبب به حرکت در آمدن بلغم زائد بدن شود.

چنانچه فرد شرایط مناسب برای بدن خود فراهم کند و بعد از استحمام از پوشش مناسب جهت جلوگیری از سرماخوردگی استفاده کند، دوش گرفتن صبحگاهی می‌تواند سبب کاهش بسیاری از دردها شود.

بیشتر بخوانید

اما و اگرهای حمام کردن از منظر طب سنتی

جاری شدن آب گرم بر روی بدن در داخل حمام باعث نرم شدن بلغم غلیظ در بدن می‌شود و بلغم از قسمت‌های مرکزی بدن به قسمت‌های انتهایی بدن حرکت می‌کند.

چنانچه زمان قرار گرفتن در حمام مناسب باشد، ضخامت پوست کف دست و پا به حداکثر خود رسیده که اصطلاحا به آن پیرپوستی می‌گویند و در این زمان بهترین شرایط برای تخلیه بلغم زائد در بدن فراهم است.

اما اگر بعد از غذا، دوش بگیرید جریان خون در ناحیه دست و پا افزایش می‌یابد و از جریان خون در معده کاسته می‌شود و این باعث ایجاد اخلال در هضم صحیح غذا می‌شود.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • یک IR ۲۱:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۸
    7 0
    البته باید به تمام شرایط استحمام صبحگاهی عمل کرد و اون اینکه که حتما در انتهای استحمام با آب سرد هر دوپا از زانو آب کشیده بشه تا حرکت بلغم موجب امراض دیگه ای از جمله خار پاشنه نشه.
  • IR ۲۲:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۸
    7 0
    آب نیست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس