کد خبر 8424
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۷

تداخل زماني بازيهاي دوستانه تيم ملي اميد مقابل آفريقاي جنوبي و لهستان با هفته دهم ليگ برتر چالش جديدي براي فدراسيون فوتبال است ، در حالي که اکثر بازيکنان ثابت تيم ملي اميد در تيمهاي باشگاهاي خود نيز مهره هاي تاثيرگذاري هستند.

به گزارش خبرنگار ورزشي مشرق، در حالي که اين روزها حواس همه مربيان و مسولان ليگ برتر به بازي دوستانه با برزيل جلب شده است، بازيهاي دوستانه تيم ملي اميد چالش جديدي است که احتمالا پس از بازي دوستانه با برزيل مربيان ليگ برتري را وادار به اعتراض به برنامه هاي سازمان ليگ خواهد کرد! فدراسيون فوتبال پس از مدتها دو بازي دوستانه مقابل لهستان و آفريقاي جنوبي را براي تيم اميد تدارک ديده است که به ترتيب در روزهاي 17 و 19 مهر ماه در تهران برگزار مي شود، اما دقيقا در همين زمان هفته دهم ليگ برتر قرار است برگزار شود و مشکل اصلي در اينجاست که اکثر بازيکنان تيم ملي اميد در تيمهاي خود بازيکن ثابت و تاثيرگذاري هستند که مربيان انها به راحتي حاضر به چشم پوشي از انها نيستند.
حميدرضا علي عسگري در تيم پرسپوليس، علي زينالي در سايپا، محسن مسلمان و حسين ابراهيمي در ملوان، کمال کاميابي نيا در راه آهن، مسعود ابراهيم زاده در تراکتورسازي، سينا عشوري در ذوب آهن و آرش افشين در فولاد از جمله بازيکناني هستند که در تيم هاي باشگاهي خود بازيکن اصلي محسوب مي شوند. همچنين قرار است در اردوي جديد تيم اميد احسان حاج صفي و کريم انصاري فرد نيز شرکت کنند و بدين ترتيب بعيد است که مربيان اين تيمها به حضور بازيکنان خود در اردوي تيم ملي اميد رضايت دهند، در حالي که بايد تيمهاي خود را نيز اماده حضور در هفته دهم ليگ برتر کنند.
هفته دهم ليگ برتر در روزهاي 17 و 18 مهر برگزار مي شود، در حالي که روز 17 مهر تيم ملي اميد با لهستان بازي دوستانه دارد. البته براي بازي روز 19 مهر مقابل آفريقاي جنوبي مشکلات کمتري وجود دارد، اما بهرحال بايد از فردا شاهد موج اعتراضات جديد مربيان تيمهاي ليگ برتري بود که در تيم اميد بازيکن دارند. بايد ديد فدراسيون فوتبال اين چالش جديد را چگونه حل و فصل خواهد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس