به گزارش مشرق - در این نشست پورحسین قائم مقام معاونت سیما از همراهی تلویزیون با قوه قضائیه در زمینه تولید محتوای فرهنگی خبر داد و گفت: نتیجه فرهنگ سازی در زمینه آسیبهای اجتماعی کمتر شدن پروندههای جزایی در قوه قضاییه خواهد بود.
وی از اقدامات موثر شبکههای تلویزیونی در همراهی با سازمانها و نهادهای مختلف سخن گفت و اضافه کرد: سازمان صداوسیما در حوزه مسائل فرهنگی و مبارزه با آسیب های اجتماعی تمام توان خود را گذاشته است. به عنوان مثال برنامههای متعددی با همکاری نیروی انتظامی ساخته شده است و همه ساله شاهد پخش آثار مشترک سیما و ناجی هنر (نیروی انتظامی) هستیم.
بررسی کارشناسی و تبیین اولویتهای قوه قضائیه از دیگر موضوعاتی بود که پورحسین به آن اشاره کرد و افزود: در جلسهای که ریاست سازمان با روسای محترم دادگستری و دادستان تهران داشتند، مقرر شد با تولید محتوای آموزشی اولویتهای این قوه شفاف سازی شود. شفاف سازی و بیان اولویتها به برنامهسازان این امکان را میدهد تا در حوزه آموزش، پیشگیری و آموزش مطالبات برنامه سازی کنند.
رضایی از اعضای کمسیون فرهنگ و قضای قوه قضائیه با اشاره به انواع تهاجمات فرهنگی و اجتماعی گفت: بی تردید تلویزیون با میلیونها بیننده خود موثرترین رسانه در زمینه فرهنگ سازی و تولید محتوای فرهنگی است. وی خواستار تعامل شبکههای سیما و قوه قضائیه در زمینه تولید برنامههایی با محتوای حقوقی و امنیتی شد.
در ادامه قاسمی وکیل و کارشناس برنامههای تلویزیونی با تشریح فعالیت این کمیسیون فرهنگ و قضا در قوه قضاییه گفت: عدم مدیریت رفتاری باعث بروز ناهنجاریهای فرهنگی در جامعه شده است، کمسیون فرهنگ و قضا به دنبال سیاست گذاری و ارائه راهکارهایی برای کم کردن این نوع آسیبهای اجتماعی است و با سازمان صدا وسیما نقاط مشترک زیادی دارد.
وی اضافه کرد: ارائه برنامههای هدفمند نیازمند مشارکت موثر میان قوه قضاییه و سیما است. در کمیسیون فرهنگی، طرحی آماده شده و امیدواریم با همکاری معاونت سیما برنامههای مناسبی در زمینه تولید محتوای فرهنگی تولید شود.
در این جلسه برازش مدیر شبکه یک سیما، عبدالملکی قائم مقام شبکه سه و تورنگ قائم مقام شبکه پنج سیما در جلسه با اعضای کمیسیون فرهنگ و قضای قوه قضاییه حضور داشتند.