کد خبر 830865
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۷

به گزارش مشرق، احمد بحری، محیط بان قمی که در شبکه های اجتماعی نیز فعال است در صفحه اینستاگرام خود یک غذای مقوی و در عین حال فوری مخصوص روستائیان و چوپانها معرفی کرده است.

**قورمه**

امیدوارم دوستان گیاهخوار اعتراض نکنند که باز دارم تبلیغ گوشتخواری می‌کنم.
بهرحال باید از حواشی کار هم برایتان بگویم تا کمی اطلاعاتتون افزایش پیدا کنه.
چوپان ها برای اینکه غذای مقوی و در عین حال فوری درست کنند گوشت و چربی یک گوسفند یا بز را خرد کرده و یکجا می‌پزند و در ظرفی میریزند و می‌گذارند کنار
البته در پائیز و زمستان که هوا سرد است
بعد هر وقت که بخواهند تکه ای از آنرا برمیدارند و سردسرد می‌خورند یا در آبگوشت می‌ریزند
اسمش قورمه است
در منطقه شما به این نوع غذا چه می‌گوئید؟

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • رصا IR ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۴
    14 1
    در اطراف نیشابور و تربت میگن قلیه....واقعا خوشمزه ست ولی الان گوشت گرون شده و کمتر استفاده میشه..من خودم زمانه کودکی در روستایی مادری خوردم
    • IR ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۴
      21 3
      گوشت چیه یکی بگه چیه . یادمون رفته که چیه این گوشت
  • IR ۱۱:۴۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۴
    19 0
    دمپختی که با این نوع گوشت تهیه میشه به اضافه تره کوهی خوش مزه ترین دمپختهای ایرانه!
  • حمید IR ۱۳:۰۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۴
    15 0
    من یادمه این قورمه رو تو زمستون تو ماهیتابه خرد میکردیم ودو تا تخم مرغ هم کنارش میزدیم هنوز مزه اون تو ذهن من هستش
    • IR ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۴
      11 0
      نوش جان
  • یونس IR ۲۰:۳۶ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۴
    5 0
    بله در کودکی ما هم مادرم ( خدا همه رفتگان را بیامرزد) دنبه یا پی را آب می کرد گوشت را می پخت و در این چربی غرق می کرد بعد در قوطی های کوچک چهار و نیم کیلوئی و یا هفده کیلوئی روغن می گذاشت البته در زمستان و هر وقت می خواست داغ می کرد می آورد سر سفره در آن زمان هم به این گوشت و چربی می گفتند قورمه این موضوع ماله چهل و شش هفت سال قبل است البته بعضا تخم مرغ هم به آن می زدند رب رحمهما کما ربیانی صغیرا
    • IR ۲۲:۴۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۵
      6 0
      رحمت خداوند متعال بر والدین مرحومتان
  • دلسوز IR ۲۰:۴۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۴
    9 0
    در اذربایجان نوعی از ان را هم قورمه میگویند
  • طناز IR ۲۱:۰۷ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۴
    0 5
    مشرق مودب باش چوپان خودتی
  • روستازاده IR ۲۲:۱۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۴
    4 0
    گوشت گوسفند یا بز رو با تموم دنبه و چربیاش خرد میکنند و با خیلی کم آب توی دیگ میپزن تا توی روغن خودش خوب سرخ بشه نمک هم زیاد باید بزنن. بعد داغ داغ توی سیرابی همون گوسفند که مثل کیسه است میریزن و درش رو میدوزن و در یک جای خنک نگهمیدارن تا در زمستون استفاده کنن. در زمستون گاهگاه یک تکه ازش میبرن و باهاش غذا درست میکنن یا با نون میخورن فوق العاده خوشمزه است.
  • علی IR ۰۹:۵۷ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
    0 0
    در شهربابک کرمان هم گوشت وچربی گوسفند را تامرحله سرخ شدن کامل گوشت میپزند ودر قدیم جهت ماندگاری بیشتر ان را در سیرابی تمیز شده گوسفند می ریختند. در روستاهای شهربابک به ان قلیه می گویند. از قلیه یا همان قرمه در غذاهایی مانند اشکنه وکلجوش ودمپخت استفاده میشود
  • IR ۱۲:۲۰ - ۱۳۹۶/۱۱/۳۰
    0 0
    یکی از غذاهای ایران می ارزه به کل آشغالهای فست فود غربیا!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس