به گزارش مشرق به نقل از فارس، بحرین نزدیک به یک سال است شاهد اعتراضات مردمی علیه رژیم آل خلیفه است، اعتراضاتی که به زعم اغلب ناظران حقوق بشر شاهد شدیدترین سرکوبها بوده و در مقابل مردم همچنان بر مسالمت آمیز بودن اعتراضات تاکید دارند.
خاندان حاکم در بحرین قیام مردم را شورشی مذهبی مینامند که کشورهای خارجی آن را هدایت میکنند، این درحالی است که مردم بحرین از ستم ها و تبعیض های اعمال شده توسط رژیم به ستوه آمده و نه تنها اکثریت شیعه بلکه اهل تسنن هم حضور گسترده در اعتراضات دارند؛ مردم بحرین رژیمی که برای سرکوب مردم کشورش از عربستان دعوت رسمی میکند و در روزنامه های پاکستان اعلامیه برای جذب مزدور میدهد؛ را نماد تمام قد یک حکومت وابسته میدانند.
یکی از ویژگیهای خیزش مردم بحرین این است که رژیم سرکوبگر به شدت معترضان را شکنجه میکند که در این راستا سازمان های بین المللی گزارش های تکان دهنده ای از ضربوشتم و تجاوز زندانیان سیاسی در بحرین منتشر کرده اند.
برای اینکه به جزئیات بیشتری از نحوه شکنجه و وضعیت زندانیان و همچنین قیام مردم بحرین اگاهی بیشتری کسب کنیم، با دو تن از نوجوانان بحرینی که به تازگی از زندان رژیم آل خلیفه آزاد شدهاند به گفتوگو نشستیم.
آنچه در پی می آید، بخش اول مصاحبه با این مبارزان بحرینی است:
مبارزه از مدارس و مساجد بحرین تا میدان اصلی شهر منامه علیه رژیم آل خلیفه
"کریم علی منصور" جوان ۱۸ ساله بحرینی است که معصومیت خاصی در چهره این نوجوان نهفته، او که در ابتدای ورود به ساختمان خبرگزاری فارس حتی دلهره داشت تا مبادا نیروهای اطلاعاتی رژیم آل خلیفه در اینجا نیز او را ردیابی کنند نشان میداد شکنجه های جسمی و روحی رژیم حاکم چه تاثیری بر روح و روان این نوجوان دبیرستانی گذاشته است.
منصور در ابتدا درباره نقطه آغاز قیام مردم بحرین گفت: اعتراضات مردم در بحرین از ۱۴ فوریه در میدان اللوءاللوء با تجمع و اعتصابهای مردمی، اولین ضربه به رژیم بود که با سرکوب مواجه بود.
وی افزود: اولین حمله نیروهای آل خلیفه در روز ۱۷ فوریه به معترضان در میدان روی داد و پس از آن فعالیتهای معترضان بر تشیع شهدا و ختم فاتحه برای آنها متمرکز بود.
منصور در پاسخ به سوالی درباره نقش دانش آموزان در انقلاب بحرینی ها گفت: ما در زنگ های تفریح در مدارس شعار میدادیم و تجمعات کوچک راه میانداختیم.
مردم بحرین به دنبال عدالت و بهبود شرایط هستند نه جنگ های طایفهای
این نوجوان 18 ساله تصریح کرد که تحقق عدالت و حکومت مردم مهمترین خواست مردم بحرین است.
وی افزود: مردم خواستار بهبود شرایط زندگی، عدالت و آزادی در جامعه هستند و مردم از این خواست بر نخواهند گشت، مردم میخواهند این وضعیت اصلاح شود.
منصور در پاسخ به نقش اسلام در این قیام گفت: اگر مساجد نبودند مردم به خیابانها نمیریختند تا حق خود را طلب کنند.
نوجوان بحرینی درباره نقش اسلام در قیام مردم بحرین افزود: مردم از مسجد رفتنهایشان چیزی جز حقشان را نمیخواستند و اگر مساجد نبود اعتراضاتی هم شکل نمیگرفت.
سعودیها برای عیش و نوش به بحرین میآیند و کشور را آلوده فساد کردهاند
وی با اشاره به اینکه عربستانیها از سرزمین بحرین به عنوان محلی برای فرار از فشار سلفی ها استفاده میکردند و در آخر هفته ها به اینجا میآمدند و رفتار خلاف شرع اسلام انجام میدادند، ابراز داشت: بارها سعودیها را به حالت مستی شدید در خیابانهای منامه دستگیر کردهاند و کارهای ناشایستی انجام میدهند با همین وضعیت در خیابانها میگشتهاند بدون توجه به فرهنگ شیعیان.
این درحالی است که 90 درصد مردم بحرین مسلمان هستند که اکثریت آنها شیعه هستند ولی عربستانی ها از این سرزمین برای انجام فساد استفاده میکردند.
نوجوان بحرینی با اشاره به فشارهای شدید رژیم آل خلیفه به مردم تصریح کرد: نیروهای رژیم با نگرانی از برگزاری تظاهراتهای مردمی اجازه نمیدهند مردم به برخی از شهرها یا مناطق شهر منامه بروند حتی اگر خانه پدرتان در آن منطقه باشد اجازه ورود ندارید چرا که خانه خودتان باید بروید به ویژه زمانی که دریابند شما شیعه هستید.
اهانت به ائمه اطهار، کتک زدن تا حد مرگ، آزار اذیت جنسی ابراز رژیم آل خلیفه
وی در پاسخ به سؤالی در خصوص شکنجههای رژیم آلخلیفه گفت: از زمان ورود جوانان به زندان چه زن باشند چه مرد با شکنجه شروع میشود. تجاوزات و جنایات زیادی به روشهای مختلف در خلال شکنجهها روی میدهد.
منصور که خود طعم شکنجه را کشیده بود با حالتی بغض آلود گفت آنها هم کتک میزدند هم شکنجه روحی و دیگر شکنجههای جسمی را انجام میدادند.
وی گفت: فلک کردن و تجاوز و آزار اذیت جنسی مرسومترین شکنجههای رژیم آل خلیفه علیه زندانیانی بود که در اعتراضات دستگیر میکردند و هیچ تفاوت یا محدودیتی برای سن فرد دستگیر شده یا اینکه زن است یا دختر برای ماموران آل خلیفه وجود ندارد.
منصور افزود: اغلب کسانی که تجاوز کننده به زنان، دختران بحرینی وابستگان خود رژیم بحریناند و مزدوران پاکستانی و هندی آنها را کمک میکنند تا مردم را شکنجه کنند.
وی اهانت به شیعه را یکی دیگر از راههای عذاب دادن به زندانیان سیاسی در بحرین معرفی کرد و گفت یکی از کارهایی که ماموران آل خلیفه انجام میدهند اهانت به ائمه اطهار است.
اهل تسنن هم علیه آل خلیفه در بحرین قیام کردهاند
وی در پاسخ به اینکه آیا سنیها هم در این درگیریها دستگیر شدهاند، گفت: بله، آنها هم دستگیر شده و شکنجه میشدند ولی نه به شدت شیعیان.
وی درباره اینکه آیا انقلاب بحرین یک انقلاب شیعه است یا کل مردم بحرین در ان نقش دارند ابراز داشت: من بارها به چشمان خودم دیدم افرادی را که سنی هستند و در تظاهرات میدان اللوءاللوء حضور دارند و حتی مبارزین مشهور سنی مثل "ابراهیم شریف" نیز هستند و گروههای زیادی حضور دارند ولی آنها از ظهور آشکار ترس دارند آنها از هویدا شدن در برابر نیروهای امنیتی آل خلیفه خیلی بیشتر از شیعیان میترسند.
منصور گفت در زندان نیروهای رژیم آل خلیفه دائما او را به همکاری با ایران و حزبالله متهم میکردند تا همکلاسی هایش را تحریک کند تا دست به این اعتراضات بزنند و آنها حتی به شیخ قبیلهشان نیز مشکوک بودند حتی چندین شیخ معروف (منظور مصاحبه شونده بزرگان قبیلهشان) را در این بین مورد اهانت قرار دادند.
کد خبر 82018
تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۵
- ۰ نظر
- چاپ
یک نوجوان بحرینی آزاد شده از زندان آل خلیفه ابعاد تازهای از جنایات رژیم آل خلیفه را علیه شیعیان فاش و تاکید کرد که واقعیات هولناکی در زندانهای آل خلیفه درحال روی دادن است.