به گزارش مشرق به نقل از فارس، در این همایش آقایان علیرضا زاکانی رئیس ستاد انتخابات جبهه متحد، عیاکبر ولایتی، آیت الله مهدوی کنی و آیت الله علم الهدی امام جمعه مشهد به سخنرانی پرداختند.
همچنین شخصیتهایی همچون، غلامعلی حدادعادل(رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس)، آیت الله امامی کاشانی(امام جمعه موقت تهران)، محمد کوثری(نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس)، حبیب الله عسگراولادی(دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری)، رضاطلایی نیک، شهاب صدر(نایب رئیس دوم مجلس)، محمدرضا باهنر(نایب رئیس اول مجلس،، محمد حسن غفوری فرد، لاله افتخاری، فاطمه رهبر، محسن کوهکن عبدالحسین روحالامینی، حجتالاسلام شجونی، پرویز سروری، منوچهر متکی، علیرضا مرندی، محمد دهقان، حجتالاسلام ابراهیمی، اسدالله بادامچیان، حسین فدایی، محمد نبی حبیبی، مرتضی طلایی، حجتالاسلام بزرگواری، ارسلان فتحیپور و حجتالاسلام علی شاهرخی حضور داشتند.
* زاکانی: استمرار گفتمان اصولگرایی نخستین هدف جبهه متحد اصولگرایان است
به گزارش فارس، در ابتدای این همایش، علیرضا زاکانی رئیس ستاد انتخاباتی جبهه متحد اصولگرایان در گردهمایی بزرگ این جبهه که با شعار "بصیرت و وحدت در سایه ولایت" و بعد از ظهر امروز پنج شنبه در مدرسه شهید مطهری کار خود را آغاز کرد، گفت: مفتخریم در جبهه متحد اصولگرایان که به همت حضرات آیات مهدویکنی و یزدی و به پشتیبانی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز تهران تشکیل شده، حضور داریم.
وی افزود: تلاش داریم اهداف مقدسی که این جبهه متحد را تشکیل داده، محقق کنیم.
زاکانی با تاکید بر اینکه استمرار گفتمان اصولگرایی، اولین هدف جبهه متحد اصولگرایان است، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی به تعبیر مقام معظم رهبری 5 مرحله را باید پشت سر بگذارد تا به اهداف خود برسد و اکنون در میانه راه هستیم.
رئیس ستاد انتخاباتی جبهه متحد اصولگرایان تصریح کرد: دهه اول انقلاب اسلامی گفتمان ارزش مداری و بیگانه ستیزی به زعامت امام خمینی (ره) بود.
این نماینده مجلس اظهار داشت: در 8 سال دوران سازندگی و 8 سال دوران اصلاحات آسیبهای زیادی را متحمل شدیم و این افتخار برای نیروهای اصولگرا بود که با تحقق گفتمان اصولگرایی قطار انقلاب به ریل خود باز گردد.
زاکانی تاکید کرد: اکنون در میانه راه هستیم و گفتمان اصولگرایی در کوتاه مدت میتواند به نهضت بیداری اسلامی کمک کرده و به سند چشم انداز 20 ساله نظام اسلامی برسد. ما به دنبال میانبرها هستیم تا در مسیر رشد و اعتلای جامعه اسلامی، فرزندان این مرز و بوم را از میانبرها حرکت دهیم.
وی با اشاره به شهادت جمعی از پاسداران انقلاب اسلامی در جهاد خودکفایی سپاه اظهار داشت: یکی از درس آموزان و الگوهای این عرصه، شهید حسن تهرانی مقدم بود که برای من افتخار بود که مدتی در کنار وی حضور داشتم.
رئیس ستاد انتخاباتی جبهه متحد اصولگرایان خاطرنشان کرد: شهید حسن تهرانی مقدم یک روز صبح و پس از نماز دست بنده را گرفت و خاطرهای برایم تعریف کرد؛ این شهید بزرگوار در تشریح این خاطره گفت که برای دریافت موشکی فوق العاده پیشرفته به روسیه رفته بودم و از ژنرال روسی خواستم تا فناوری این موشک را در اختیار ما قرار دهند که آنان خندیدند و گفتند که امکان ندارد این فناوری تنها در اختیار روسیه است.
وی افزود: شهید تهرانی مقدم در بخش دیگری از یک خاطره بازگو کرد که به آنها گفتم ما این موشک را میسازیم که دوباره ژنرال روسیه خندیدند و پس از بازگشت تلاش کردیم تا آن را بسازیم اما نشد اما تنها راهی که به ذهنم رسید این بود که به خدمت ثامن الحجج بروم.
زاکانی خاطرنشان کرد: شهید حسن تهرانی مقدم 3 روز تمام در حرم امام رضا (ع) توسل و توجه داشت تا راهی به ذهنش برسد و در روز سوم عنایتی شد و مدلی به ذهنش رسید و احساس کرد گمشده خود را پیدا کرده است.
این نماینده مجلس تصریح کرد: شهید تهرانی مقدم پس از اتمام زیارت خود بر روی دفترچه نقاشی دخترش مدل این موشک را کشید و در تهران آن را عملی کرد و این موشک بهتر از مدل روسیه بود.
رئیس ستاد انتخاباتی جبهه متحد اصولگرایان تاکید کرد: این میانبرها است که ملت ایران را در راه رسیدن به اهداف بالای خود موفق میکند و جز در سایه وحدت نمیتوانیم به این اهداف برسیم چنانکه شعار این گردهمایی بصیرت و وحدت در سایه ولایت است.
زاکانی تصریح کرد: دومین هدف جبهه متحد اصولگرایان ایجاد شور انتخاباتی و اجرای منویات مقام معظم رهبری در این راستا است.
وی افزود: سومین هدف جبهه متحد اصولگرایان حرکت در مسیری است که همه اصولگرایان حول محور ولایت دور هم جمع شوند تا جبهه انقلاب به پیروزی برسد و مانع از این شود که فتنهگران و عناصر منحرف که اعتقادی به ارزشهای اسلامی و خدمت صادقانه به مردم ندارند، ناکام شوند.
زاکانی تصریح کرد: امیدواریم جبهه انقلاب به صراحت در انتخابات به پیروزی برسد و برای رشد و تکامل انقلاب تلاش داریم نامزدهای پاک دست، متعهد و متخصص انتخاب کنیم تا مجلس در تراز انقلاب اسلامی باشد و این جز با همت همه اصولگرایان و آحاد مردم صورت نمیگیرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: گردهمایی بزرگ جبهه متحد اصولگرایان شروع کار جدی این ستاد است و امیدواریم در حرکتهای بعدی در استانها و شهرستانها با پیوستگی و با دقت و هوشیاری در راستای اهداف انقلاب اسلامی قدم برداریم.
* ولایتی: نزدیکترین افراد به معیارهای اصولگرایی را به عنوان کاندیدا معرفی میکنیم
سپس علیاکبر ولایتی سخنگوی جبهه متحد اصولگرایان و عضو گروه داوری ۸+۷ ، وجه اصلی حضور حاضران در این همایش را در پیش بودن انتخابات مجلس دانست و با طرح این سؤال که اهمیت مجلس در چیست؟ اظهار داشت: مجلس به معنای تبلور همه ملت در زیر یک سقف است و چنین حضور نمادینی از اقشار مختلف مردم، در اداره درست حکومت بسیار کمککننده است.
وی با توضیح و یادآوری مقاومت و ایستادگی مجالس تاریخ معاصر ایران در مقابل روسها و انگلیسها یادآور شد: در دوره اول مجلس بعد از انقلاب نیز این مجلس در مقابل جریان بنیصدر ایستاد و مردم را از شر نفوذی بیگانگان نجات داد.
عضو گروه داوری ترکیب ۸+۷ با اشاره به فتنه سال ۸۸ گفت: در فتنه ۸۸ نیز مجلس کنونی با جریان انقلاب همراهی مثالزدنی داشت، لذا اگر مجلسی مانند مجلس ششم بر سر کار بود، معلوم نبود چه مشکلاتی برای کشور و نظام بوجود میآمد.
وی همچنین با اشاره به مقاومت مجالس مردمی عراق و افغانستان و ایستادگی آنان در مقابل آمریکاییها افزود: اگر مقاومت مجلس عراق در مقابل آمریکاییها نبود، امروز آمریکاییها مجبور نمیشدند این کشور را ترک کنند و در افغانستان قانون اساسی این کشور بر اساس اسلام نبود.
مشاور امور بینالملل رهبر معظم انقلاب با طرح این سؤال که چرا تاکید داریم ما برای حفظ و ادامه حکومت و اصولگرایی راهی جز تشکیل یک مجلس درست نیست، گفت: علت این است که در هیچ کدام از کشورهای اسلامی کشوری را پیدا نمیکنید که به غیر از راه اسلام و قبول جامعیت اسلام در ابعاد اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ... توانسته باشد با حفظ استقلال مراتب پیشرفت را طی کند.
ولایتی با طرح سؤالی مبنی بر اینکه اصولگرایی یعنی چه، پاسخ داد: اصولگرایی یعنی آنهایی که با تمام وجود به اسلام و به جامعیت آن اعتقاد دارند و آنرا تنها راه برای سعادت دنیوی و اخروی خود میدانند.
وی ادامه داد: اگر کسی حکومتی را میشناسد که بدون استقلال و بدون اعتقاد به اصول توانسته کشورش را در برابر انحرافات داخلی و استبدادهای خارجی حفظ کرده باشد، مثال بزند. در گذشته کسانی بودند که این راه را شروع کردند ولی بدون داشتن این اصول در نهایت به دامن بیگانگان افتادند.
عضو گروه داوری ترکیب ۸+۷ در مورد این گروه گفت: این ترکیب و سازوکار بعد از بیش از یک سال کار کردن و فکر کردن به اینجا رسیده است، هرچند ممکن است بعضی ایرادها را کسانی به این ترتیب داشته باشند که طبیعی است. دست ساخته بشری بدون عیب نیست ولی با توجه به تجاربی که در گذشته داشتهایم، این راه درستترین راهی است که به نظر بزرگان، علما و صاحبنظران حوزههای سیاسی رسیده است.
ولایتی تاکید کرد: اگر کسانی به عنوان گروه داوری و اجرایی در این ترکیب هستند، به این معنی نیست که آنها آینده مجلس را در انحصار خود گرفتهاند. آینده مجلس فقط در انحصار نمایندگی مردم و اصولگرایی برخاسته از متن اسلام و جمهوری اسلامی است.
وی گفت: اگر اضلاعی تشکیل شدهاند و احزاب و گروههایی در این ترکیب آمدهاند، اینها فقط خدمتی را به عهده گرفتهاند و لذا معلوم نیست که حتما کاندیداهای لیست باید حتما از همین گروههایی باشد که دور هم جمع شدهاند.
مشاور امور بینالملل رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: هر کسی که به معیارهای اصولگرایی نزدیکتر باشد و در چارچوب اصولگرایی کار کند و هم در قول و هم در دل نشان دهد که اصولگرا هستند و در برابر انحرافات داخلی و استبداد خارجی میایستند، حتما آنها را معرفی میکنیم تا بررسی شوند و هر کس نمرات بالاتری بگیرد، بهعنوان کاندیدای اصولگرایی معرفی خواهد شد.
* آیتالله مهدویکنی: اصولگرایان خردهگیریها را کنار گذاشته و در اشتراکات وحدت کنند
به گزارش فارس، در ادامه آیتالله مهدویکنی رئیس مجلس خبرگان رهبری و دبیرکل جامعه روحانیت مبارز، طی سخنانی با ذکر این شعر که "ما برای وصل کردن آمدیم؛ نی برای فصل کردن آمدیم"، به تلاش جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز برای وحدت در جبهه اصولگرایی اشاره کرد و گفت: اگر جامعه مدرسین قم و جامعه روحانیت مبارز به میدان آمدهاند، برای رفع مشکلات با همکاری دیگر دوستان برای اصولی بوده که بهعنوان اصولگرایی مطرح است.
وی با بیان اینکه تلاش جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین برای وحدت بر حسب احساس مسئولیت بوده است، افزود: در این مقطع حساس ما وحدت را لازم میدانیم؛ همانطور که امام راحل به وحدت تأکید داشتند. امام در روزهای آخر عمر شریفشان اهل حق را دعوت کردند و فرمودند انقلاب تثبیت شده است و دشمنان نمیتوانند کاری از پیش ببرند، مشروط به اینکه ما با هم و در کنار هم باشیم.
آیتالله مهدویکنی تصریح کرد: امام فرمودند دشمن کارهای ایذایی میکند و این کارهای ایذایی برای جامعه اسلامی خوب است، منتهی ما باید به وحدت فکر کنیم.
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز همچنین گفت: برخی بزرگان وحدت را فلسفی مطرح کردند، درحالی که منظور ما از وحدت، حول مسائل سیاسی و اجتماعی بر سر مسائل مشترک است؛ شیعه و سنی با هم وحدت میکنند، نه اینکه شیعه سنی میشود، یا سنی شیعه؛ حوزه و دانشگاه وحدت دارد، نه به این معنی که دانشگاه حوزه است و حوزه دانشگاه. منظور ما از وحدت به معنای مثل هم شدن نیست.
وی مطرح کردن وحدت را از نگاه فلسفی موجب دورشدن از مسائل وحدت دانست و گفت: امام توصیه فرمودند روحانیت در مسائل سیاسی ورود پیدا کند و بر همین اساس ما احساس مسئولیت کردیم و آمدیم؛ برخی میگویند چطور شده است که من آمدهام که در پاسخ میگویم بنده قبلا هم بودهام و اصلا من یک رجل سیاسی هستم و همیشه در عرصه سیاسی بودهام. حالا میخواهید شما دوست داشته باشید، یا نه.
وی گفت: روحانیت با انقلاب است و نمیتواند کنار بنشیند تا عدهای کار خودشان را بکنند. امتیاز امام (ره) این بود که با انقلاب بود، گرچه امام دورهای احساس نمیکرد، دیگران میتوانند اما احساس میکرد که کار را باید واگذار کند اما بعدا دیدند که اینطور نمیشود و خودشان هم باید باشند.
آیتالله مهدویکنی با اشاره به حضور روحانیت در مجلس، از تمامی روحانیت دارای صلاحیت خواست برای حضور در مجلس اقدام کنند و گفت: اگر هر دوره روحانیون مجلس نسبت به روحانیون قبلی کمتر شود، مجلس انقلابی و اسلامی نخواهد شد لذا حضور روحانیون در مجلس لازم است.
رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ما دلمان میخواهد انتخابات خوبی برگزار شود، گفت: اگر یک انتخاب جامع و خوب داشته باشیم، بهترین مشت بر دهان دشمنان انقلاب خواهد بود لذا برای رسیدن به این هدف بزرگ باید برخی خردهگیریها را کنار بگذاریم چراکه اگر قرار باشد ما به ایراد همدیگر بپردازیم، دشمن سوءاستفاده خواهد کرد.
وی با اشاره به اختلافسلیقه در جبهه اصولگرایان گفت: ممکن است بنده هم لغزشهایی داشته باشم اما از همه دوستان اصولگرا و حزباللهی میخواهم برخی خردهگیریها را کنار بگذارند، چراکه این برای ما مطلوبتر است؛ من نمیخواهم چیزی را به رهبری نسبت دهم اما احساسم این است که مقام معظم رهبری از این خردهگیریها خوشحال نیستند.
وی با تاکید بر اینکه نتیجه خردهگیریها و جدا شدنها منجر به لیستهای جداگانه در جبهه اصولگرایی خواهد شد، گفت: اگر لیستهای جداگانه ارائه شود، آرا کامل نخواهد شد و نتیجه مورد نظر کسب نخواهد شد.
آیتالله مهدویکنی با تاکید بر اینکه حضورش در همایش جبهه متحد اصولگرایان به این معنی است که آمده است بگوید ما هستیم، گفت: بنده با این حالم در این خیابانهای تهران خودم را به این همایش رساندم تا بگویم ما همچنان هستیم، گرچه گفته بودم که تا ۱۲۰ سالگی هستم، اما اکسیژن در اتومبیل بنده همیشه موجود است و بنده بر اساس مسئولیت در این همایش حضور یافتم.
وی در ادامه خطاب به اضلاع اصولگرایان گفت: شما را به امام قسم بیایید و برخی مسائل جزئی را کنار بگذارید، مسائل اصلی را در نظر بگیرید. ما در مواد اصولگرایی مشترک هستیم و در مواد اصولگرایی اشتراک داریم.
آیتالله مهدویکنی افزود: برخی میگویند ما طرفدار ظلم نیستیم و طرفدار عدل هستیم. ما هم میگوئیم طرفدار عدل هستیم، کسی طرفدار ظلم نیست. انتخابات باید واقع شود و افراد صالح و متخصص وارد مجلس شوند.
رئیس مجلس خبرگان رهبری بر حضور افراد متخصص و دارای صلاحیت لازم در مجلس تاکید کرد و گفت: مجلس برای قانونگذاری میخواهد بر رئیس جمهور نظارت کند و نمیشود بیاطلاعها به مجلس بروند، به شرط اینکه اصول انقلاب را قبول داشته باشد.
آیتالله مهدویکنی با تاکید بر اینکه اگر ما با هم باشیم، دشمنی که ملت ایران را تهدید میکند، هیچ غلطی نمیتواند بکند، گفت: من به نمایندگی از جامعه روحانیت مبارز احساس مسئولیت کردم و همین جا میگویم دوستان بیایند و مسائل جزئی را کنار بگذارند.
وی در پایان با تاکید بر اینکه سربلندی و موفقیت اصولگرایان در وحدت است، از همه حاضرین در این همایش اعم از شخصیتهای برجسته سیاسی، نمایندگان مجلس، خانمها و آقایان تقدیر و تشکر کرد.
* علمالهدی: وحدت در سایه ولایت قابل تحقق است
به گزارش فارس، آیتالله احمد علمالهدی امام جمعه مشهد درادامه این گردهمایی از شرکت کنندگان در این مراسم با عنوان "حماسهسازان بزرگ" یاد کرد که شاهد و مدرکی در برابر نگرش جریانات استکباری و بیگانه نسبت به توان مردمی نظام هستند.
آیت الله علم الهدی گفت که حسبالامر حضرت آیتالله مهدوی کنی در اینجا انجام وظیه میکند.
وی به شعار این همایش یعنی "بصیرت و وحدت در سایه ولایت" اشاره کرد و گفت که عنصر بصیرت یک واقعیتی است که از جریان غدیر و بعد از غدیر نشأت میگیرد.
آیتالله علمالهدی با بیان اینکه جریان غدیر و پس از آن بزرگترین عامل بصیرت افزایی در ما مسلمانان و بویژه وابستگان به اهل بیت(ع) است، خاطرنشان کرد: غدیر صرفهنظر از اینکه در تحلیلهای فرهنگی و سیاسی یک حادثه تحلیل میشود، بلکه یک جریان است و در تجربه سیاسی صدر اسلام این جریان و پیامهای اجتماعی آن بزرگترین عامل بصیرت افزایی است.
امام جمعه مشهد افزود: آنچه در عوارض سیاسی - اجتماعی غدیر و در تحولات سیاسی پس از پیغمبر صورت گرفت، نتیجهاش جدا شدن عدهای از یاران و وابستگان به پیغمبر بود.
آیت الله علم الهدی تصریح کرد: عدهای که در زمان نبوت رسولالله در یک هماهنگی تا مرز جانبازی پیش رفتند، در تحولات بعد از غدیر چنان متحول شدند که تا به یک عنصر مواجهگر با رسول خدا پیش رفتند.
عضو مجلس خبرگان رهبری یادور شد: آنچه امروز برای ما نقطه بصیرت افزای قابل تحمل است، این نکته است که چگونه همرزمان رسولالله در مقطعی در موضع رویارویی با ایشان قرار گرفتند.
وی تصریح کرد: همانهایی که تا مرز جان دادن برای پیامبر جلو رفتند، زمانی که وارد عرصه قدرتپروری شدند در مقابل رسول خدا قرار گرفتند و این جریان تا جایی پیش رفت که در راس آن یک عنصر پلید قرار گرفت.
این عالم دینی با تأکید بر اینکه از روز غدیر تا رحلت پیامبر، ایشان در فرمایشاتشان همواره از آسیب کشنده قدرتپروری مرتب تذکر میدادند، خاطرنشان کرد: در جایی رسول خدا فرمودند که میبینیم که فتنهها لابهلای خانه شماست. در روزی که مردم فکر میکردند فتنه در دو مجرا یعنی جریان جاسوسی بیگانه و جریان نفاق نشانهدار خلاصه میشود، رسول الله خلاف این پندار را فرمودند که من در لابهلای خانه شما فتنه را میبینم.
وی افزود: این نکته رسول خدا به این دلیل بود که پیدایش قدرت یابی و قدرت پروری در جامعه عامل ایجاد فتنه است البته ما نیز در تجربه 33 ساله انقلاب این موضوع را دیدهایم که چگونه جدای از جریانات الحادی وابسته به خارج و منافقین نشانهدار، کنار قدرتهایی که وابسته به جریان دینی بودند فتنهها بروز کرد.
وی با اشاره به انتقادات که در دولت توسعه اقتصادی بوجود آمد، گفت: از کنار دولت توسعه اقتصادی جریانی به وجود آمد که در زمانی که کودکان غزه خاکستر میشدند و غزه در محاصره کامل رژیم صهیونیستی بود با تمام وقاحت در ارگانشان نوشتند که حماس تروریست است و اسرائیل حق دارد که آنها را بکشد.
آیتالله علمالهدی در ادامه به برخی از انتقادات در دولت اصلاحات اشاره کرد و اظهارداشت: در کنار دولت توسعه سیاسی نیز، جریانی به وجود آمد که به لیبرال دموکرات بودن خود افتخار میکند. همان دموکراتی که امام در ماجرای رفراندوم جمهوری اسلامی فرمودند دموکراتیک اسلامی را قبول نداریم بلکه جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیشتر.
وی به برخی از اقدامات مسئله دار در دولت کنونی اشاره کرد و گفت: شما دیدید که از کنار دولت عدالت یک جریان انحرافی پیش آمد که برای یارگیری از جریان لائیک همه مقدسات ما را زیر سؤال برد و تا جایی پیش رفت که به انبیای ما همچون حضرت عیسی، ابراهیم و غیره جسارت کرد که اینها همگی تجربه ما در عمر مبارک 33 ساله انقلاب است.
وی بدترین قدرتپروری در عمر 33 ساله انقلاب را اقدام سران فتنه اعلام کرد و افزود: اینها کسانی بودند که در کانونهای قدرت نظام بودند و هیزمبیار آتش استکبار شدند و در کلامشان کلام شیطانی جمهوری ایرانی در مقابل جمهوری اسلامی صادر شد که اینها همه بیانگر تجربیات ما در 33 سال انقلاب است.
آیتالله علمالهدی با تأکید بر اینکه متدینان و اصولگرایان مومن باید در میدان باشند و در مقابل استکبار هوشیار و قدرتپروریها را رصد کنند، تصریح کرد: با این تدابیر جریانات مخرب و برانداز در بستر قدرت در نظام اسلامی رشد نمیکند و این جز تکلیف محوری چیز دیگری نیست.
وی به سخنان آیتالله مهدوی کنی درباره وحدت سیاسی اشاره و خاطرنشان کرد: آیتالله مهدوی کنی در خصوص ضرورت وحدت سیاسی مباحثی را مطرح کردند که البته مطالبات رهبر معظم انقلاب از آن بالاتر است. رهبر انقلاب در سخنان اخیرشان بحث همدلی را مطرح میکنند.
وحدت تا مرز همدلی برای جامعه ما نیاز است تا همه دلها به هم پیوند بخورند که البته این زمانی تحقق مییابد که در ایده مردم وحدت شکل بگیرد و این وحدت در سایه ولایت قابل تحقق است.
امام جمعه مشهد با بیان اینکه باید از تعارفات خارج شویم و سایه ولایت را معنا کنیم، گفت: آیا سایه ولایت فقط آموزهها، بیانات، ارشادات آسمانی ولایت است یا اینکه سایه ولایت باید در امت و جامعه تحقق یابد.
وی با بیان اینکه سایه ولایت در ذیل یک تشکیلات شکل میگیرد به سوابق درخشان جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمی قم و نیز روسای آنان یعنی حضرات آیات مهدوی کنی و یزدی اشاره کرد و افزود: جامعه روحانیت یک تشکیلات روحانیت در سایه ولایت است که خصوصیات منحصر به فردی دارد. در راس جامعه روحانیت فقیهی قرار دارد که از 50 سال قبل و از نهضت امام تجربه سیاسی دارد.
آیت الله علم الهدی با اشاره به تعابیر حضرت امام درباره آیتالله مهدوی کنی یادآور شد: امام فرمودند من به ایشان ارادت دارم و خواهم داشت که این جمله امام یعنی تضمین کننده نیم قرن تجربه سیاسی این فقیه مجتهد عادل.
وی در ادامه به سوابق آیتالله یزدی نیز اشاره و تصریح کرد: در تشکیلات روحانی جامعه مدرسین 24 مجتهد عادل حضور دارند که در رأس آن آیتالله یزدی است که از نهضت امام خمینی تاکنون برای انقلاب کار میکند از این رو دو تشکیلات جامعه روحانیت مبارز و جامعه مبارزین حوزه علمیه قم تشکیلاتی در سایه ولایت هستند و این دو جریان برای مردم اطمینان آور است و حرکت آنان نیز پس از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برای مردم دارای حجت شرعی است.
به گزارش فارس، آیت الله علم الهدی در ادامه سخنان خود در همایش جبهه متحد اصولگرایان خاطرنشان کرد: بحمدالله با این عقبهای که وجود دارد و با تجربیات ۳۲ سال فعالیت سیاسی اکنون در مقطع حساسی قرار گرفتهایم.
وی افزود: اکنون موقعیت سیاسی کشورمان در برابر چشمان دنیاست و اگر بنا باشد همدلی خود را در این موطن اجتماعی و به دنبال تشکیلات روحانی و در سایه ولایت حفظ نکنیم در رویارویی با استکبار معلوم نیست چه بر سر ما میآید.
آیتالله علمالهدی تصریح کرد: مجلس نهم با همه مجالس گذشته انقلاب تفاوت دارد. مجلس دستگاه برنامهریزی است و به کارشناسان فرهنگی، اقتصادی و... نیاز دارد.
وی افزود: مجلس نهم باید پایگاه استکبارستیزی باشد و در این مجلس به غیر از اینکه کارشناسان اقتصادی، سیاسی و فرهنگی حضور دارند، همه باید سینهچاک ولایت باشند.
آیتالله علمالهدی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم مجلس نهم الگوی ارزشی در برابر همه مجالس در دورانهای مختلف باشد
در پایان این همایش که ساعتی قبل به پایان رسید، اعلام شد که بیانیه این گردهمایی شنبه اعلام خواهد شد.