رییس سازمان پدافند غیر عامل در ارایه گزارشی از روند مقابله ایران با 'دكیو' سومین ویروس جاسوس در فضای مجازی كشور گفت: نرم افزار كنترل كننده این ویروس تولید شده و در اختیار سازمان ها و دستگاه ها قرار گرفته است.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از ایرنا،سردار 'غلامرضا جلالی' با بیان این كه در مرحله اول مقابله با ویروس دكیو قرار داریم اظهار داشت: هنوز گزارش نهایی دستگاه ها كه نشان دهد این ویروس در چه مراكزی گسترش یافته و چه عملكردی داشته تهیه نشده است.

وی در عین حال گفت: همه مراكز و دستگاه های مشكوك به آلودگی به این ویروس، كنترل می شوند و می توان گفت، در سازمان هایی كه این ویروس نفوذ كرده كار مقابله و پاكسازی انجام شده است.

رییس سازمان پدافند غیر عامل در خصوص ارتباط این ویروس با ' استاكس نت' و ' استارس' نیز گفت: هنوز در مراحل اولیه مقابله با ویروس'دكیو' قرار داریم و به جمع بندی نهایی در این زمینه نرسیده ایم.

وی در ادامه اطمینان داد: قرارگاه دفاع سایبری به صورت شبانه روزی برای مقابله با حملات سایبری و نفوذ ویروس های جاسوس، اقدامات لازم را انجام می دهد.

آزمایشگاه های تخصصی رایانه ای روزهای اخیر از شناسایی ویروس جاسوس اینترنتی جدیدی به نام دكیو خبر دادند كه برخی رایانه ها در ایران را آلوده كرده است.

گفته می شود كه این ویروس عملكرد مشابهی مانند استاكس نت داشته و در پی جمع آوری اطلاعات از رایانه های مورد حمله است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس