کد خبر 7594
تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۹

"سليم سيف‌اله خان "، از رهبران ارشد حزب مسلم‌ ليگ با اشاره به سرتعظيم فرود نياوردن دکتر صديقي در برابر دولت آمريکا تأکيد کرد که اين زن دانشمند فقط به خاطر مسلمان بودن خود مجازات مي‌شود.

به گزارش مشرق، "سليم سيف‌اله خان "، از رهبران ارشد حزب مسلم‌ليگ و رئيس کميته دائمي مجلس سنا در امور خارجي و نماينده مجلس سنا از کشمير و گيلگيت - بلتستان در گفت‌وگو با فارس در اسلام‌آباد افزود: دولت پاکستان به خوبي اين مسئله را پيش از آمريکا اعلام نکرد و اکنون همه پاکستاني‌ها بدين خاطر احساس شرمندگي مي‌کنند.
وي با اشاره به سرتعظيم فرود نياوردن دکتر صديقي در برابر دولت آمريکا، شجاعت وي را مورد ستايش قرار داد، به زعم وي دکتر صديقي فقط به خاطر مسلمان بودن خود مجازات مي‌شود.
سيف‌اله خان در ادامه اظهارداشت: ملت پاکستان به‌ خاطر اين تصميم دادگاه آمريکايي ناراحت و خشمگين شده‌اند.
وي در پاسخ به سؤالي درباره بازگشت پرويز مشرف رئيس جمهور سابق پاکستان به عرصه سياسي تصريح کرد: وي ابتدا بايد پاسخگوي اتهامات خود باشد و سپس حزب در مورد وي تصميم‌گيري خواهد کرد.
اين سناتور پاکستاني در پايان خواستار آن شد تا رهبران سياسي از ورود به اتاق پذيرايي سياست خودداري کرده و از کيفيت‌هاي رهبري خود جهت کسب بهترين منافع براي پاکستان استفاده کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس