حجاب

سخنگوی ناجا با انتقاد از ناکارآمدی بعضی دستگاه‌های مسئول در حوزه عفاف و حجاب گفت: پلیس اشتیاقی برای ورود به حوزه حجاب ندارد ولی طبق ماده ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی موظف به برخورد با هنجارشکنان است.

به گزارش مشرق، سردار سعید منتظرالمهدی با اشاره به اهمیت تلاش همه دستگاه‌های موظف در قانون برای رعایت حجاب در جامعه و انتقاد از کارکرد ضعیف برخی دستگاه‌ها در این حوزه اظهار داشت: متأسفانه ناکارآمدی بعضی دستگاه‌های مسئول در این حوزه، بار را بر دوش پلیس گذاشته و این در حالی است که اساساً برخورد با چنین مقوله‌ای باید در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی اتفاق بیافتد و نه حوزه پلیسی چراکه پلیس باید در آخرین بخش از این زنجیره قرار بگیرد و در بین 26 دستگاه مسئول در این بخش، پلیس آخرین مسئولیت را دارد.

سخنگوی نیروی انتظامی با تاکید بر اینکه آخرین درمان در این حوزه، اقدامات سلبی است، گفت: پلیس به هیچ وجه اشتیاقی برای ورود به حوزه حجاب و برخورد با هنجارشکنی اجتماعی و فرهنگی ندارد ولی زمانی که هیچیک از دستگاه‌های مسئول، کارکردی درستی در این حوزه ندارند، پلیس به عنوان ضابط قضایی و با توجه به وظیفه و تکلیف قانونی خود، ناگزیر از ورود به این بخش است.

وی خاطرنشان کرد: اساساً نوع ورود به این حوزه، باید از نوع وفاقی باشد و باید توسط مردم انجام شود؛ مردم باید به این حوزه ورود کرده و با تذکر لسانی، احسانی، انسانی و امر به معروف،‌ در جهت اصلاح وضعیت گام بردارند.

منتظرالمهدی تأکید کرد: مقوله حجاب علاوه بر یک هنجار پذیرفته شده مذهبی و اجتماعی، مبتنی بر قانون جمهوری اسلامی ایران نیز هست و این بدان معنا است که در صورت عدم رعایت آن، پلیس موظف است طبق ماده 639 قانون مجازات اسلامی، با افرادی که موجبات هنجارشکنی و جریحه‌دار شدن عفت عمومی جامعه را فراهم می‌کنند برخورد کند و آن‌ها را تحویل مراجع قضایی دهد.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۳
    4 3
    بهترین کار اینکه از دوران ابتدایی و در اموزش و پرورش روی این موضوع کار بشه و اگرنه ممکنه کار سلبی اگه با جدیت و شدت اجرا بشه در ظاهر موفق باشه اما در باطن طرف تاثیر چندانی نداره.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس