کد خبر 74848
تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۷
به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود نوشت:
گفت: بعد از چند ماه تبلیغ روزنامه آسیا درباره رستوران های زنجیره ای KFC آمریکا، روز پنج شنبه مدیرارشد کی اف سی وارد ایران شد.
گفتم: حالا این کی اف سی چی هست؟
گفت: یک رستوران زنجیره ای آمریکایی شبیه «مک دونالد» که عمدتا ساندویچ و همبرگر عرضه می کند.
گفتم: مگر در ایران قحطی رستوران و ساندویچ فروشی و همبرگرفروشی آمده است که امتیاز آن را به این رستوران زنجیره ای آمریکایی داده اند؟
گفت: کجای کاری؟ همین روزنامه آسیا، انگار که با یک مشت خل و چل طرف است ، با افتخار!! تیتر زده بود که با ورود کی اف سی، توانسته ایم تحریم های آمریکا را دور بزنیم!!
گفتم: مگر آمریکا فروش ساندویچ و همبرگر به ایران را تحریم کرده بود که آقایان ادعا می کنند «شاه» کار به خرج داده و تحریم ها را دور زده اند!
گفت: چه عرض کنم؟! آقایان زرنگ! فرصت های شغلی را از دست ایرانیان خارج می کنند و به آمریکایی ها می دهند، و تازه افتخار هم می کنند که تحریم ها را دور زده اند!
گفتم: یارو می گفت امروز به پیاز فروش دوره گرد حسابی کلک زدم. بهش گفتم یک کیلو پیاز بده و در حالی که حواسش نبود، ساعت طلای خود را در کفه سنگ ترازو انداختم و به جای یک کیلو پیاز یک کیلو و 100گرم پیاز گرفتم. پرسیدند، بعدا ساعت طلا را برداشتی؟ یارو گفت؛ نه! اگر برمی داشتم می فهمید بهش کلک زده ام!!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
    0 0
    بحث شرفه دیگه اینها که شرف ندارند . میرند آمریکا تو رستورانها ظرف شوئی می کنند و به اون افتخار می کنند در حالی که در ایران صاحب مال و مکنت هم هستند .
  • سرباز ۰۹:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
    0 0
    شنیدم کی اف سی به صورت شرعی مرغ ها رو ذبح نمی کنه ... لطفا یه کاری کنین اینا می خوان کم کم راه حروم خوردن رو باز کنن !
  • داوود ۱۱:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
    0 0
    سلام دوستان، اینکه درفلان جا ذبح شرعی نیست و ما را میخواهند با این شکرد به حرام خوری وا دارند؟ اشکال اساسی است چون این مرغ بیچاره را از اینجا فراهم خواهند کرد نه از دیار فرنک و اینکه اینا شرف ندارند! چرا دارند. اما ترازوی شرف سنجی نویسنده محترم اشکال دارد و از طرفی داستان کی اف سی هم وزن با ترازو، ساعت طلا و پیاز نیست، خود روایتی است بزرگ که متاسفانه ما غافل آز آن هستیم و بصورت خلاصه، چرا ما نمیتوانیم صاحب چنین زنجیره هائی باشیم، که با افتخار ملی میهنی یا هر آنچه شما قبول دارید در عرصه جهانی میخی به استواری کوه دماوند را بر اجنبی نکوبیم. بخش گفت وشنود کیهان می توانست راه گشا باشد، اما و متاسفانه .... شده است.
  • سینا ۱۹:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
    0 0
    تاسیس فروشگاه های KFC با سبک زندگی ما مغایرت دارد.
  • سید محمد ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۶
    0 0
    قابل توجه عزیزان kfc در کشورهای اسلامی با ذبح شرعی و بین المللی حلال مارک محصولاتش را عرضه می کنند. و فقط 10 درصد از سود آن به شرکت اصلی میرسد و بقیه آن برای طرف داخلی می باشد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس