چهارشنبه هفته گذشته برخي از اعضاي بسيج دانشجويي دانشگاه صنعتي شريف و اعضاي سازمان بسيج دانشجويي با علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي در دفتر وي ديدار و گفتگو کردند.

به گزارش خبرنگار سياسي مشرق، دراين ديدار چند ساعته درخصوص مسائل مختلف از جمله حوادث پس از انتخابات ، عملکرد دولت و دانشگاه آزاد مطرح شده است.

* استاندار گفته بود تجمع به خاطر تماس وزير اطلاعات لغو مجوز شده است
بنا به اظهارات يکي از دانشجويان حاضر در اين جلسه، لاريجاني درخصوص تجمع دانشجويان در برابر مجلس گفته است: استاندار تهران با من تماس گرفت و گفت که بسيج دانشجويي از ما مجوز کتبي گرفته بود ولي ما آن را تلفني بخاطر تماس وزير اطلاعات با استانداري مبني بر اينکه اين تجمع به صلاح نيست، لغو کرديم.
لاريجاني همچنين تاکيد کرده است که برخي از مسئولين سپاه به وي گفته‌اند که ما با بسيج دانشجويي تماس گرفتيم و درخواست لغو تجمع را داشتيم .

* من از اول با مصوبه دانشگاه آزاد مخالف بودم
لاريجاني افزوده است: من از اول هم با مصوبه دانشگاه آزاد مخالف بودم و قبلا هم به طراحان آن تذکر داده بودم و اصلا خودم در جلسه به منشي اشاره کردم که اخطار قانون اساسي را مطرح کن تا من هم آن را تاييد کنم تا به نوعي مانع از تصويب آن شويم.

* دغدغه اصلي نمايندگان آوردن علم از طريق دانشگاه آزاد به حوزه هاي انتخابيه است
وي، از برخي شعارها مثل " مجلس جاسبي گرا " يا ... نيز گلايه کرده و گفته است: اصلا مجلس اينطور نيست و دغدغه اصلي نمايندگان بخاطر حوزه هاي نمايندگي خودشان است که سريعتر در آنها دانشگاه آزاد تاسيس گردد تا در واقع محيط حوزه نمايندگي‌شان علمي‌تر شود.
رئيس مجلس همچنين از اينکه اين تجمع در " بي بي سي فارسي " پخش شد نيز ابراز ناراحتي کرده و با آوردن آيين نامه مجلس و خواندن بندي از آن اظهار داشته است: من قانونا نمي‌تواستم، آن مصوبه را از دستور مجلس خارج کنم و بايد راي نمايندگان خواسته مي‌شد.
وي در ادامه گفته است: آقاي جنتي همان شب با من تماس گرفتند و گفتند که از تلويزيون تذکر قانون اساسي شما را ديدم و من هم موافق حرف شما هستم اما اگر شوراي نگهبان رد کند و به مجلس بازگردد و دوباره همان قبلي تصويب شود به مجمع تشخيص خواهد رفت که من به ايشان هم گفتم که چنين نخواهد شد و ما فضاي مجلس را آماده خواهيم کرد.

* شوراي عالي انقلاب فرهنگي گهگاه وارد مسايلي مي‌شود که هيچ ربطي به آن ندارد
لاريجاني گفته است: امروز شوراي عالي انقلاب فرهنگي وارد قانونگذاري شده است و گهگاه وارد مسايلي نيز مي‌شود که هيچ ربطي به آن ندارد مثل تصويب موسسه سعدي و اين دعواي ميان مجلس و شورا هميشه بوده است و رهبري شورا را به عنوان ديده بان فرهنگي مي دانند.
بر اساس اين گزارش، علي لاريجاني از اينکه يکي از سايت‌هاي خبري وي را با مهدي کروبي مقايسه کرده بسيار ناراحت بوده و گفته است: منظور از " دريده گو " نيز دانشجويان نبوده‌اند، بلکه سايت مذکور بوده است.
يکي دانشجويان حاضر در جلسه نيز خطاب به لاريجاني مي‌گويد: اينکه شما مي‌فرماييد من از اول هم مخالف بودم چندان صحيح بنظر نمي‌رسد زيرا حدود دو هفته قبل از جلسه علني مجلس، يکي ازمعاونان جاسبي از نامه اي به رهبري با امضاي شما در حيطه مسايل دانشگاه آزاد خبر داده بود، ضمن آنکه همان روزهاي قبل از تصويب آن مصوبه بسياري از نمايندگان از حضور معاونان و اعضاي دانشگاه آزاد در پشت صحن علني مجلس براي لابي خبر مي دادند که اين نيز بسيار مهم است. ضمن آنکه ما از مصوبه مجلس فقط شاکي نبوديم زيرا حدود يکسال است که مردم از اينکه مي‌بينند پول هايي که براي تحصيل فرزندانشان به حساب دانشگاه آزاد واريز مي کرده اند در ستاد موسوي و بعد از آن در طول فتنه،بخصوص 13 آبان و 16 آذر خرج مي شده است ناراحت بودند.
وي افزوده است: حتي در 22 خرداد امسال نيز باز هم شنيديم که دانشگاه آزاد برخي از کلاس ها خود را تعطيل کرده است تا دانشجويان به خيابان بيايند .
يکي از دانشجويان حاضر در جلسه نيز از نطق لاريجاني که فرداي تجمع در مجلس مطرح کرد گلايه‌مند بوده‌ و از اينکه لاريجاني بخاطر شعارهاي عده‌اي قليل، کليت تجمع را زير سوال برده است، گفته است: چطور شما در انتخابات مي گفتيد بايد جساب عده‌اي از معترضين از فتنه گران اصلي را کنار گذاشت اما در تجمع ما حاضر نشديد بگوييد که بايد حساب برخي افراد محدود و شعارهاي تندشان را از کليت تجمع دانشجويي کنار گذاشت.
وي تاکيد کرده‌است: ما از وضع برخي نمايندگان و فرزندانشان و مراحل گرفتن مدارک تحصيليشان آگاهي داريم لذا نفرماييد که براي علم در شهرستانشان و يا تاسيس دانشگاه آزاد در آن دغدغه مند هستند زيرا بسياري از دانشگاه هاي ديگر نظير پيام نور در شهرستان ها شعبه دارند و واقعيت اين است که بسياري از نمايندگان وام دار جاسبي هستند و شما نيز از آن خبر داريد.
يکي ديگراز دانشجويان حاضر در جلسه خطاب به لاريجاني گفته‌است: صحبت هاي رهبري در باب شوراي عالي انقلاب فرهنگي واضح است و اينکه شما با يک مثال کوچک مثل بررسي اساسنامه موسسه سعدي مي خواهيد آن را کمرنگ جلوه دهيد، تطابق ندارد و همانطور که خود شما نيز در جلسه اشاره کرديد، رهبري فرموده اند در مواردي که شورا در آن ورود مي کند مجلس وارد نشود که چندين ماه بود که شورا وارد اين مساله شده بود و نبايد مجلس دخالت مي کرد.

* من به موسوي تبريک نگفتم
لاريجاني درباره فتنه و ايرادي که دانشجويان به مواضع وي داشتند گفته است: ما به اندازه کافي صحبت کرديم و فيلم و صوت سخنانم هست، ما همراه با شيب کارهاي آنها موضع گيري مي کرديم و هرچه آنها تندتر مي شدند ما هم تندتر مي شديم. وظيفه ما حمايت از مواضع رهبري است که ما هم اين کار را کرديم.
لاريجاني از فضاي رسانه ها هم گلايه کرده و از اينکه چندبار گفته شده که لاريجاني با موسوي تماس گرفته و پيروزي اش در انتخابات را تبريک گفته، شديدا ابراز ناراحتي نموده و آن را دروغ و تهمت خوانده است.
وي گفته است: يکي از نمايندگان بارها اين حرف را تکرار کرده و حتي چندبار در دفتر من هم آمده و مي داند هم که دارد دروغ مي گويد اما هر دفعه باز اين مساله را تکرار مي‌کند.
وي از اينکه اينقدر فضاي رسانه ها مسموم و آغشته به تهمت شده، ابراز ناراحتي کرده است.
لاريجاني در اين جلسه گفته است: دولت به اصل 44 خوب عمل نمي کند و رهبري هم از اين امر ناراحت است و ما صدتا پيغام و نامه مخفي داديم اما گوش نمي کنند و يا موارد ديگري که دولت به قانون عمل نمي کند، آنگاه من مجبور ميشوم علني صحبت کنم چون راه ديگه اي نيست.
در بخش ديگري از جلسه يکي ديگر از دانشجويان به لاريجاني گفته است: در اينکه شما کمتر موضع گيري کرده ايد، و يا سخنان دوپهلو داشته ايد خيلي شکي نيست و همين که مي فرماييد ما بايد از مواضع رهبري حمايت کنيم اين مساله مشخص مي شود، زيرا حمايت از مواضع رهبري در سخن جمله زيبايي است اما بايد ما اينقدر از خود هزينه کنيم که رهبري نيازي به سخن نبيند و بالعکس ايشان از مواضع ما حمايت کند، لذا اينکه رهبري بارها نخبگان را به موضع گيري و پرهيز از سکوت دعوت مي کردند از همين منظر قابل بيان است و البته اشاره هم داشتند که نخبگان در فتنه اخير مردود شدند که واقعيت آن است که نخبگان سياسي مطرح جامعه افراد چندان زيادي نيستند و اين پي بردن به اشتباهات انها در عدم موضع گيري را راحت تر مي کند.
وي ادامه داده است: شما مي دانيد که در بسياري از اوقات آبرو دادن از جان دادن سخت تر است و اين بارها و بارها در تاريخ صدر اسلام و حتي کشور خودمون ثابت شده.
دانشجوي ديگري خطاب به لاريجاني افزوده است: در ماجراي اعتراض مردم به سيد حسن خميني در سالگرد ارتحال امام(ره)، عده اي کوشيدند تا بگويند که معترضان عده قليلي بيش نبودند و آنها را هم احتمالا دولت تحريک کرده اما خود شما مي دانيد که فارغ از اينکه تا چه حد شکل اين اعتراض صحيح بود يا غلط، اما بالاخره مردم به عملکرد ايشان در فتنه بخصوص بخاطر سکوت هايش و در پنهان، همراهي هايش اعتراض داشتند و البته اين اعتراض ناشي از تصاوير سيد حسن با سران فتنه در عروسي ها و مجالس ديگر نبود زيرا اين تصاوير عمدتا در سايت ها و اينترنت منتشر مي شد و با توجه به اينکه فقط عده اي کم از جامعه ما، آن هم عمدتا دانشگاهيان به اينترنت دسترسي دارند و با توجه به اقشاري که در سالگرد امام شرکت مي کنند و اکثرا مردم عادي کوچه و بازار هستند، بعيد است که اين تصاوير انگيزه اصلي بوده باشد، بلکه بالا رفتن ضريب بصيرت و آگاهي مردم است که باعث شناختن سيد حسن شده است، و اين اعتراض امروز در ميان جوامع انقلابي کشور تقريبا نسبت به شما نيز وجود دارد و اگر بخواهيد عينک واقع بيني خود را همچون سيد حسن برداريد و فقط اين و آن را متهم کنيد، خود ضرر مي نماييد .
وي تصريح کرده است: در صحبت هاي همين جلسه شما و ديگر سخنراني هايتان آشکار است که عمدتا اشکالات را از ناحيه ديگران بخصوص برخي از دولتمردان مي بينيد، حتي در سخنراني بعد از اعتراض هاي دانشجويي گفتيد که بعضي بخاطر قوه ديگري ( دولت ) به مجلس اعتراض مي کنند در حاليکه معترضين همين ما بوديم که البته به دولت هم در ماجراي مشايي و خيلي مسايل ديگر انتقادت جدي داريم و علني نيز بيان کرده ايم اما شما همه اعتراض هاي بخودتان را از ناحيه سايت ها و افراد خط دار مي بينيد و اين نصيحت ما بخاطر دلسوزي است که به شما به عنوان کسي که از نيروهاي انقلابي بوده ايد داريم و بايد به راحتي بگوييم که علي لاريجاني صداسيما و شوراي عالي امنيت ملي با علي لاريجاني مجلس خيلي متفاوت است.
 
* برويد از آقاي هاشمي بپرسيد
در پايان اين جلسه برخي دانشجويان بحث اينکه در طول حوادث پس از انتخابات سخنان لاريجاني خوراک رسانه هاي دوم خردادي بود را مطرح کرده و گفتنده‌اند: چرا آقاي هاشمي وقتي گزينه هاي خود را براي دولت وحدت ملي مطرح مي کرد يکي از آن 3 نفر شما بوديد و يا چرا وقتي فائزه هاشمي در آن صوتي که از او پخش شده است بعد از جسارت هاي هتاکانه به رهبري، يکي از گزينه هاي اصلاح طلبان براي رياست جمهوري دهم را شما مي دانست و يا چرا تئوريسين هاي دوم خرداد گه گاه شما را کانديداي خود مي پنداشتند؟
رئيس مجلس در جواب گفته است: در باب اينکه چرا من گزينه اصلاح طلبان هستم و يا آقاي هاشمي من را کانديداي دولت وحدت ملي اعلام کرده اند نمي دانم. آقاي هاشمي هيچگاه با بنده در رابطه با انتخابات صحبت نکرد و اگر هم مي کرد من قبول نمي کردم. برويد از خود ايشان بپرسيد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس