يك فوق تخصص جراحي قلب و عروق گفت: نشاسته سيب زميني سرخ شده، چاق کننده است و توصيه مي شود که سيب زميني به صورت بخارپز يا آب پز پخته شود.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، دکتر محمد صادق پورعباسي و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي کاشان در اين باره گفت: مصرف سيب زميني پخته در روز در افراد چاق، فشارخون ماکزيمم (حداکثر) را تا ‌٥/٣ درصد و فشارخون مينيمم (حداقل) را تا ‌٣/٤ درصد کاهش مي دهد.
وي تصريح کرد: سيب‌زميني داراي مواديست که همانند داروهاي مهارکننده فشارخون عمل مي کند.
وي افزود: بر عکس تصور جامعه که سيب زميني را سبب چاقي مي دانند اين ماده غذايي اگر به صورت پخته و بدون سس مصرف شود فقط حدود ‌١١٠ کيلو کالري انرژي دارد و حاوي مقدار فراواني از عناصر شيميايي مفيد و ويتامين‌ها مي باشد.
اين فوق تخصص جراحي قلب و عروق افزود: سيب زميني سرخ شده يا چيپس‌ها به علت قرار گرفتن در معرض حرارت بالا، مواد و ويتامين‌هاي مفيدش را از دست مي دهد و فقط نشاسته آن باقي مي ماند.
پورعباسي گفت: نشاسته سيب زميني سرخ شده، چاق کننده است و توصيه مي شود که سيب زميني به صورت بخارپز يا آب پز پخته شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس