به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، دکتر محمد صادق پورعباسي و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي کاشان در اين باره گفت: مصرف سيب زميني پخته در روز در افراد چاق، فشارخون ماکزيمم (حداکثر) را تا ٥/٣ درصد و فشارخون مينيمم (حداقل) را تا ٣/٤ درصد کاهش مي دهد.
وي تصريح کرد: سيبزميني داراي مواديست که همانند داروهاي مهارکننده فشارخون عمل مي کند.
وي افزود: بر عکس تصور جامعه که سيب زميني را سبب چاقي مي دانند اين ماده غذايي اگر به صورت پخته و بدون سس مصرف شود فقط حدود ١١٠ کيلو کالري انرژي دارد و حاوي مقدار فراواني از عناصر شيميايي مفيد و ويتامينها مي باشد.
اين فوق تخصص جراحي قلب و عروق افزود: سيب زميني سرخ شده يا چيپسها به علت قرار گرفتن در معرض حرارت بالا، مواد و ويتامينهاي مفيدش را از دست مي دهد و فقط نشاسته آن باقي مي ماند.
پورعباسي گفت: نشاسته سيب زميني سرخ شده، چاق کننده است و توصيه مي شود که سيب زميني به صورت بخارپز يا آب پز پخته شود.
وي تصريح کرد: سيبزميني داراي مواديست که همانند داروهاي مهارکننده فشارخون عمل مي کند.
وي افزود: بر عکس تصور جامعه که سيب زميني را سبب چاقي مي دانند اين ماده غذايي اگر به صورت پخته و بدون سس مصرف شود فقط حدود ١١٠ کيلو کالري انرژي دارد و حاوي مقدار فراواني از عناصر شيميايي مفيد و ويتامينها مي باشد.
اين فوق تخصص جراحي قلب و عروق افزود: سيب زميني سرخ شده يا چيپسها به علت قرار گرفتن در معرض حرارت بالا، مواد و ويتامينهاي مفيدش را از دست مي دهد و فقط نشاسته آن باقي مي ماند.
پورعباسي گفت: نشاسته سيب زميني سرخ شده، چاق کننده است و توصيه مي شود که سيب زميني به صورت بخارپز يا آب پز پخته شود.