کد خبر 73755
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۹

درس خارج فقه آیت‌الله هاشمی شاهرودی با حضور علما، روحانیان و طلاب در مدرسه علمیه مجد تهران برگزار می‌شود.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام علی تیموری معاون آموزش مدرسه علمیه مجد تهران در گفت‌وگو با رسا از برگزاری درس خارج فقه آیت‌الله سیدمحمود هاشمی شاهرودی رییس سابق قوه قضائیه در این مدرسه علمیه خبر داد و اظهار داشت: این درس از هفته گذشته آغاز و تاکنون 2 جلسه آن برگزار شده است.

وی با بیان این که شرکت در این کلاس برای تمامی طلاب آزاد است، افزود: درس خارج فقه آیت‌الله هاشمی شاهرودی امسال از بحث کتاب ضمان عروه الوثقی، روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ساعت 7:30 صبح در مدرسه علمیه مجد برگزار می‌شود.

حجت الاسلام تیموری، شرایط شرکت در درس خارج فقه آیت‌الله هاشمی شاهرودی را تنها داشتن مدرک اتمام کفایتین یا اتمام پایه دهم حوزه عنوان کرد و اظهار داشت: طلابی که علاقه‌مند شرکت در این کلاس‌ها هستند باید کپی شناسنامه، گواهی اتمام پایه دهم، دو قطعه عکس و کپی کارت ملی خود را برای نام نویسی به همراه داشته باشند.

این مسؤول حوزوی گفت: درس خارج فقه آیت‌الله هاشمی شاهرودی، هر روز به وسیله یکی از طلاب نوشته می‌شود و خلاصه درس به صورت جزوه در اختیار تمامی طلاب قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: درس خارج فلسفه از کتاب شفأ با حضور استاد شریف‌زاده از شنبه تا چهارشنبه، ساعت 6:30 صبح با حضور طلاب در این مدرسه علمیه برگزار می‌شود.

معاون آموزش مدرسه علمیه مجد تهران یادآور شد: درس اسفار یکی دیگر از دروس خارج است که در این مدرسه علمیه روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ساعت 14:30 از سوی حجت‌الاسلام احمد واعظی در این مدرسه علمیه ارائه می‌شود.

وی اظهار کرد: همچنین درس تفسیر قرآن کریم را روزهای چهارشنبه ساعت 16 با حضور طلاب و فضلای حوزه علمیه و با حضور استاد سیدمحمدباقر خرازی برگزار می‌کنیم.

لازم به ذکر است، طلاب علاقه‌مند برای شرکت در این کلاس‌ها می‌توانند با شماره 66726778  و پیش شماره 021 تماس بگیرند.

گفتنی است، حوزه علمیه مجد تهران واقع در خیابان امام خمینی،‌ بین خیابان 30 تیر و حسن‌آباد است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس