به گزارش مشرق، «نوری المالکی» معاون رئیسجمهور عراق و نخستوزیر سابق این کشور در پیامی با تبریک به حسن روحانی، خواستار افزایش همکاریها در زمینه مبارزه با تروریسم و ایجاد ثبات در منطقه شد.
به نوشته پایگاه خبری المعلومه، در این پیام آمده است: انتخاب مجدد شما به ریاستجمهوری و کسب اعتماد مردم ایران را تبریک میگویم. این اعتماد بدون شک نشان دهنده نقش و اخلاص شما در راه دفاع از منافع ملت ایران است و پیروزی شما را در این شرایط و تهدیدات دو چندان میکند.
المالکی افزود: با اطمینان خواستار افزایش روابط و پیشرفت در مسیر همکاریهای میان عراق و جمهوری اسلامی ایران در سایه ریاستجمهوری و مدیریت حکیمانه شما هستیم.
نخستوزیر سابق عراق در انتها با بیان اینکه روابط میان مردم عراق و ایران در سطح عالی قرار دارد خواستار افزایش همکاری برای ایجاد ثبات و امنیت در منطقه و مبارزه با تروریسم تهدید کننده دو ملت و منطقه شد.