کد خبر 723487
تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۴
عراق

نیروهای الحشد الشعبی از پیش از ظهر امروز توانستند 9 روستا را در منطقه «القیروان» در استان نینوی آزاد کرده 57 تروریست را از پا در آوردند.

به گزارش مشرق، فرماندهی الحشد الشعبی در بیانیه‌ای درباره دستاوردهای عملیات «محمد رسول‌الله دوم» که از پیش از ظهر امروز آغاز شده است، اعلام کرد که منطقه «القیروان» کاملا به محاصره درآمده است.

به نوشته پایگاه السومریه نیوز، در این بیانیه آمده است که در ساعات آتی عملیات ورود به منطقه «القیروان» و پاکسازی آن آغاز خواهد شد و آزادسازی این منطقه خط امدادی داعش از القیروان تا «البعاج» مسدود خواهد شد.

این بیانیه می‌افزاید: 57 تروریست داعشی از پا در آمده و 7 خودروی بمب‌گذاری شده و 3 خودروی حامل تروریست‌ها از سوی نیروی هوایی منهدم شد و 9 روستا آزاد شد.

الحشد الشعبی همچنین اعلام کرده است که اولویت او سیطره بر مخازن سلاح و مهمات داعش در شرق القیروان و مسدود کردن مسیر ارتباطی تروریست‌ها است.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس