کد خبر 7221
تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۸

رئيس‌جمهور روسيه ليست گروهي از دانشمندان و مسوولين دست اندر کار هسته‌اي ايران را که حق ورود به اين کشور يا عبور از خاک آن را ندارند اعلام کرد.

به گزارش مشرق، فارس به نقل از خبرگزاري "ريانووستي " نوشت: طبق اعلام دفتر مطبوعاتي کرملين، "دميتري ميدويديف "، رئيس‌جمهور روسيه، ورود به روسيه و يا عبور از خاک اين کشور را براي برخي ايراني‌‌ها که با فعاليت‌هاي هسته‌اي در ارتباط هستند، ممنوع اعلام کرد.
در ليست دانشمندان و مقامات هسته‌اي ايران نام "عباس رضايي آشتياني "، از مقامات ارشد اداره اکتشافات و استخراج معادن سازمان انرژي اتمي ايران، دکتر "محمد اسلامي "، رئيس موسسه آموزش و تحقيقات صنايع دفاعي، سردار "محمدرضا نقدي "، معاون سابق رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح ايران در پشتيباني و تحقيقات صنعتي، به چشم مي‌خورد.
نفر آخر به عقيده شوراي امنيت سازمان ملل متحد، در تلاش براي دور زدن تحريم‌هاي شوراي امنيت عليه ايران (قطعنامه 1737 در 23 دسامبر سال 2006 و قطعنامه 1747 در 24 مارس سال 2007) شرکت داشته است.
ليست افرادي که رئيس‌جمهور روسيه ورود آنها به اين کشور را ممنوع اعلام کرده است، با ليست شهروندان ايراني در سومين قطعنامه تحريمي شوراي امنيت سازمان ملل متحد در 3 مارس سال 2008 مطابقت دارد. در رابطه با اين افراد تدابيري که عليه برخي شهروندان ايران در قطعنامه 1737 اتخاذ شد، اعمال مي‌شود: دارايي‌هاي مالي و منابع اقتصادي آنها در کشورهايي که از قطعنامه حمايت مي‌کنند، مسدود خواهد شد.
علاوه بر اسامي ذکر شده، نام اين افراد نيز در ليست افرادي است که حق ورود به روسيه و يا عبور از خاک اين کشور را ندارند:
"محمد فدايي آشتياني " (به خاطر شرکت در توليد اورانيوم و مديريت مجموعه غني‌سازي نطنز)،
"امير مويد اعلايي " (شرکت در مديريت مونتاژ و ساخت سانتريفيوژها در نطنز)،
"مرتضي بهزاد " (شرکت در تهيه و ساخت اجزاي سانتريفيوژها)،
"سيد حسين حسيني " (داشتن مسئوليت در سازمان انرژي اتمي ايران و شرکت در طرح توليد آب سنگين براي رآکتور تحقيقاتي در اراک)،
"جواد کريمي ثابت " (رئيس شرکت "انرژي نوين " که در قطعنامه 1747 نام برده شد)،
"حميدرضا مهاجراني " (شرکت در مديريت فرايند توليد در تاسيسات تبديل اورانيوم يو.سي.اف اصفهان)،
"هوشنگ نوبري " (شرکت در مديريت مجموعه غني‌سازي نطنز)،
"عباس رشيدي " (شرکت در فعاليت‌هاي مربوط به غني‌سازي اورانيوم در نطنز)،
"قاسم سليماني " (مدير عمليات حفاري در معدن اورانيوم ساقند).

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس