کد خبر 71879
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۰ - ۰۸:۱۱

مجرمان اصلی جنایت خمینی شهر اصفهان با تائید حکم از سوی دیوان عالی کشور ساعت 6و 8 دقیقه صبح امروز در پارک بهشت خمینی‌شهر به دار مجازات آویخته شدند.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از فارس، مجرمین این‌حادثه به ترتیب عباس، مجرد و 24 ساله دارای سابقه کیفری به اتهام آدم ربایی و رابطه نامشروع در سال 83 و 87، رجب علی مجرد و 23 ساله دارای پیشینه کیفری با اتهام شرب خمر، قدرت نمایی با قمه و رابطه نامشروع، اصغر مجرد  و20ساله  دارای پیشینه کیفری با اتهام قدرت نمایی با چاقو، شرب خمر و رابطه نامشروع و منصور مجرد و 25 ساله دارای سابقه کیفری آدم‌ربایی در سال 84 به علت اثبات اتهام زنای به عنف در پرونده جنایت خمینی‌شهر به اعدام محکوم و باتائید حکم از سوی دیوان عالی کشور صبح امروز اعدام شدند.

براساس همین گزارش مجرمین ساعت 6 و 8دقیقه سحرگاه امروز در برابر دیدگاه‌ هزاران نفر از مردم خمینی‌شهر با حضور دادستان عمومی و انقلاب اصفهان و مقامات محلی به دار مجازات آویخته و اجساد آنان ساعت 6و 30دقیقه صبح پائین آورده شد.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس