کد خبر 712034
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۵
عملیات آزادسازی شهر موصل

نیروهای موسوم به سوریه دمکراتیک در ادامه عملیات موسوم به "خشم فرات" و پس از آزادسازی محله اسکندریه، اولین محله در غرب شهر الطبقه از کنترل گروهک تروریستی داعش، به مرکز این شهر وارد شدند.

به گزارش مشرق به نقل ازشبکه روسیاالیوم به نقل از منابع محلی، همزمان با آزادسازی محله اسکندریه به طرف مرکز الطبقه، 15 مقر وابسته به تروریست های داعش به کنترل نیروهای کرد درآمد. در این عملیات شمار زیادی از مزدوران تروریست به هلاکت رسیدند.

به گفته منابع میدانی، نیروهای سوریه دموکراتیک پس از به محاصره درآوردن همه شهر، اقدام به محاصره مرکز الطبقه کردند و همه راهها را به کنترل درآوردند.

این منبع حضور غیرنظامیان در الطبقه را تنها مشکل پیش روی مقابل پیشروی نیروهای کرد برشمرد. چراکه در بسیاری اوقات به علت حضور غیرنظامیان و تامین راهی امن برای خروج آنها، عملیات را متوقف می کنیم.

نیروهای کرد با آغاز مرحله چهارم عملیات آزادسازی منطقه "وادی جلاب"، حدود ده کیلومتر تا آزادسازی شمال شهر رقه از تروریست های داعش فاصله دارند.
منبع: العالم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • US ۱۹:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۹
    0 0
    زنده باد نیروهای دلاور کُرد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس