زاکانی

نماینده سابق مردم تهران تاکید کرد: آقای روحانی، لطفاً برای مردم انشا نخوانید، شما املای خود را در این ۴ سال نوشتید و امروز هم وقت ارائه کارنامه است.

به گزارش مشرق، علیرضا زاکانی در صفه شخصی خود نوشت: آقای روحانی، به مدد مشاورانش، آموخته با حرف‌هایی از جنس گازانبر و ماشین‌دودی، از پاسخگویی بگریزد و از نکرده‌هایش برای مردم بگوید. ایشان امروز در نشست خبری خود، مدعی شد که دولت‌اش اولین دولتی است که بدهی خود را پرداخت می‌کند و بدهی برای دولت بعدی نخواهد گذاشت!


این ادعا در حالی صورت گرفته که تنها کافی است به وضعیت بدهی‌های دولت به تأمین اجتماعی نگاه بیاندازیم. آقای تقی نوربخش در ابتدای دولت مدعی بود که دولت حدود 60 هزار میلیارد تومان به تأمین اجتماعی بدهکار است. این رقم در گزارش اخیر وزارت اقتصاد، 90 هزار میلیارد تومان برآورد شد. این در حالی است که اخیراً آقای نوربخش رقم واقعی بدهی دولت روحانی به تأمین اجتماعی را 130هزارمیلیاد تومان عنوان کرده است!

امروز تأمین اجتماعی در مرز ورشکستگی است و آینده میلیون‌ها ایرانی به خطر افتاده است. آقای رئیس‌جمهور بهتر است به جای ادعاهای عجیب و غریب، ازوضعیت شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (#شستا) به مردم گزارش بدهد و بگوید 200 شرکتی که هر کدام 5 هیئت مدیره دارند، ماهانه چقدر از بیت‌المال را به جیب افراد خاص واریز می‌کنند؟

آقای روحانی، لطفاً برای مردم انشا نخوانید. شما املای خود را در این 4 سال نوشتید و امروز هم وقت ارائه کارنامه است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 7
  • مستضعف IR ۱۷:۰۴ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۱
    18 28
    بدهی که توانایی پرداختش نباشه روز به روز بیشتر میشه اقای محترم.شما یک وام هم بگیری نتونی قسطاشو بدی روز به روز بهره و دیرکرد میاد روش
    • .... IR ۱۹:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۱
      8 9
      بالاخره چی دولت با خودش چند چنده آقای ضعیف
    • ش IR ۰۰:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۲
      3 7
      در ساعت ریاضی همیشه انشا می خواند برای همین رفت انگلستان و حقوق خواند
  • مهدی IR ۱۷:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۱
    10 1
    اینکه باید به امید روزهای بهتری بود خوب است اما نه به قیمت تخطئه ی روزهای گذشته.راه کدام است؟ گزینه ی بهتر کیست؟قدری با هم مهربان تر باشیم.وگرنه باتو فردا همان می کنند که با گذشتگان کردند.
  • میثم IR ۱۷:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۱
    18 28
    حالا می فهمی مردم در مقابل انشا خواندن جلیلی بعد از هر مذاکره چه حسی داشته اند
    • ف IR ۱۹:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۱
      15 7
      نظر درباره ی امیرکبیرتون که دیکته ی یانکی ها رو بی چون و چرا نوشت چیه؟ درود بر جلیلی که به شیطان بزرگ باج نداد
    • .... IR ۱۹:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۱
      8 3
      البته نمیتوان از امثال جنابعالی انتظار انصاف داشت اما معنیش این نیست هر مغلطه ای هم برایتان جایز باشد انشا را جناب روحانی گفته اند یا آقای جلیلی؟ اینها چهار سال فقط حرف زدند و صنایع پایه را به باد دادند و سر آخر هم چیزی نصیب ایران نشد گویی جو نسازید که انگار ما ساکن زمین نیستیم و نمیدانیم در زندگی مردم هیچ گشایشی ایجاد نشده
  • محمد IR ۲۲:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۱
    4 6
    شما هم زمانی نه چندان دور خوب انشاء مینوشتی آقای عزیز
    • سجاد IR ۰۰:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۲
      1 0
      انشا های ایشون که همیشه بوده وهست منتهی بحث خریدار داشتن یا نداشتنه
  • بازنشسته تامین اجتماعی IR ۲۲:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۱
    5 2
    آقای وزیر رفاه وآقای نوربخش وهمکارانشان بخوبی درموردحقوق بازنشستگان عمل کردند ولی آقای نوبخت بجای پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی جیب بازنشستگان کشوری ولشگری را پر کرد وباتاسف تمام بدنه دولت نتوانست بهبازنشستگان تامین اجتماعی توجه کافی کنند ،و۱۳۰هزار میلیارد راباید هرچه سریتر بدهند چون همانند سازی موکول به دریافت آن شده است.
  • دانشگاه نفتي IR ۲۳:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۱
    8 2
    دولت روحاني و وزيرش پوپوليست هستند...انها بد هستند
  • ناشناس IR ۲۳:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۱
    2 0
    بدهی دولت به بانک مرکزی هم خیلی زیاد است .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس