کد خبر 70351
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۶

فرناز قاضي‌زاده، مجری بی‌بی‌سی فارسی و همسرش سينا مطلبي كه او هم از كاركنان بي‌بي‌سي فارسي است، با تلاش بهروز آفاق به فرقه بهائیت گرویدند.

به گزارش مشرق، درباره رابطه و نقش موثر شبكه بي بي سي فارسي در تبليغ فرقه ضاله بهائيت تا كنون مطالب و مستندات فراواني منتشر و يا پخش شده است اما نكته مهم تر اين است كه اين فرقه به واسطه عوامل سرشناس خود در بي بي سي فارسي همچنان در حال  جذب حداكثري است.

* بهروز آفاق مسئول بهايي كردن كاركنان و مجريان بي بي سي فارسي
بهروز آفاق تبريزي يا به عبارت ديگر "بهروز يوسف زاد" كه از آوريل 2006 رياست منطقه آسياي بي بي سي را برعهده دارد، از عوامل اصلي راه اندازي شبكه بي بي سي فارسي محسوب مي شود. اما اين تنها نقش مهم او در اين شبكه نيست؛ بهروز آفاق از عوامل اصلي فرقه ضاله بهائيت در شبكه بي بي سي است كه نقش موثري در بهايي كردن تعداد قابل توجهي از كاركنان و مجريان اين شبكه داشته است چرا كه او دغده اي به نام وطن ندارد و تمام انديشه اش اجراي دستورات " MI6  " است!

فرناز قاضي‌زاده و همسرش بهائي شدند

* سينا مطلبي و فرناز قاضي زاده بهايي شدند
از جديدترين دستاوردهاي بهروز آفاق براي فرقه ضاله بهائيت، مي توان به بهايي شدن سينا مطلبي از سردبيران شبكه بي بي سي و همسرش فرناز قاضي زاده مجري اين شبكه اشاره كرد؛ آفاق اين زن و شوهر كه در ايران براي رسانه هاي دوم خردادي فعاليت مي كردند اما پس از فرار از كشور به جرگه مزدوران رسانه هاي ضدانقلاب پيوستند را طي مراسمي خاص بهايي كرد تا 2 نفر ديگر نيز به جمع بهايي شدگان بي بي سي فارسي اضافه شوند.

سينا مطلبي پيش از آنكه اوايل دهه 80 در ماجراي پرونده تعدادي از عناصر ضدانقلاب كه در قالب وبلاگ نويسي فعاليت مي كردند، بازداشت شود، به عنوان سرويراستار با بي بي سي همكاري مي كرد اما پس از احضار و بازداشت از ايران گريخت و به تركيه رفت.

سينا مطلبي پس از خروج از ايران در تركيه مستقر شد و پس از آنكه فرناز قاضي زاده پس از جدا شدن از همسر سابقش به تركيه گريخت، در آنجا با هم ازدواج كردند.  مطلبي پس از مدتي راهي هلند شد و با جذب بودجه هاي اين كشور عليه ايران، به همكاري ميز رسانه سازمان جاسوسي هلند پرداخت و كوشيد كه فعاليتهاي رسانه اي خود را از هلند عليه ايران سامان دهد اما خيلي زود و در راستاي بازدهي بيشتر، جذب سرويس جاسوسي انگليس شد و مزدور بي بي سي فارسي لقب گرفت.

فرناز قاضي زاده نيز بدون گذراندن دوره هاي آموزشي و آزمون هاي بي بي سي به استخدام بي بي سي فارسي درآمد  و پس از فعاليت در راديو بي بي سي، مجري تلويزيون فارسي بي بي سي شد. جالب توجه اينكه وي در طول فعاليت خود در رسانه هاي داخلي ايران، همواره از خبرنگاران روزنامه هاي زنجيره اي و دگرانديش مانند "نشاط"، "توس"، "جامعه"، "حيات نو اقتصادي" و "مجله گلستانه" بوده و آخرين رسانه اي كه از آن به خارج از كشور گريخت نيز روزنامه "ياس نو" به مديرمسئولي محسن ميردامادي" دبيركل حزب منحله مشاركت بود.

فرناز قاضي زاده كه بلافاصله پس از خروج از ايران كشف حجاب كرد، پيش از اين نيز نشانه هايي از خارج شدنش از اسلام از خود بروز داده بود اما اين نشانه ها براي اصلاح طلبان نه تنها مهم نبود بلكه پس از خروج از ايران به همراهي و همكاري ادامه دادند.

فرناز قاضي زاده و همسرش بهايي شدند
ساناز و فرناز قاضي زاده و سينا مطلبي

* خواهر فرناز هم در "من و تو" بهايي شد؟!
علاوه بر فرناز قاضي زاده و همسرش سينا مطلبي كه به واسطه تلاش چشمگير بهروز آفاق بهايي شده اند، خواهر فرناز قاضي زاده نيز در يكي ديگر از شبكه هاي ضدانقلاب لندن يعني "من و تو" فعاليت خود را آغاز كرده است؛ شبكه اي كه تعداد قابل توجهي از عوامل آن بهايي هستند و از بيان بي شرمانه ترين توهين ها عليه مقدسات اسلام در برنامه هاي اين شبكه و يا حتي صفحات خود در فضاي مجازي هيچ ابايي ندارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 13
  • در انتظار بررسی: 16
  • غیر قابل انتشار: 8
  • ۱۸:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۲
    32 4
    به من چه به تو چه به من اختلاس رهها هزار میلیاردی مربوط است
  • ۲۳:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۲
    33 8
    چرا انقدر سعی می کنید که خبرنگاران بی بی سی و صدای آمریکا رو بهایی و کمونیست و شیطان پرست و از اینجور چیزها نشون بدید! وجدان داشته باشید و سانسور نکنید.
  • محسن ۲۳:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۲
    28 2
    به درک که بهايي شدند! اينا هم خبره که ميدي؟!! بگو کدوم .... ديگه اي توي اختلاس دست داشته!
  • ۲۳:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۲
    6 3
    gol gofti
  • ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
    25 6
    به شما این خبرهارو دادن؟ تو از کجا می دونی؟ اصلا تو مگه ضامن بهشت و جهنم مردمی؟ آخه به تو چه؟
  • ۰۰:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
    24 6
    از نظر شما هرکی کشف حجاب کنه، دیگه مسلمون نیست و مستعد بهایی شدنه؟؟؟ خیلی تابلو هست که شما همه راهها رو برا اینکه مجریان بی بی سی رو از چشم مردم بندازید امتحان می کنید و هرچی بیشتر سعی می کنید، کمتر موفق می شید. ای کاش به جای این کارا متوجه دلیل اصلی گرایش مردم به رسانه هایی مثل بی بی سی می شدید.
  • ۰۱:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
    14 5
    اینا این خبرها رو میزنن تا مردم فکرشون به سمت این دزدیها نره
  • سیدصدرا ۰۱:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
    18 2
    برو بابا... توهیچ میدونی سه هزار میلیارد چند تا صفر داره؟؟؟ خیلی جالبه ها حتی تو اخبار نمیتونن به ریال اعلامش کنند! جمع کنید بساطتونو که دیگه آبرویی ندارید!
  • مسلم ۱۷:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۴
    14 20
    مرگ بر فرقه ی ضاله ی بهایی .
  • سعید ۰۷:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۵
    3 8
    پَ نه پَ ... انتظار داشتیم روزی 5 وعده نماز هم بوخونند و قرآن ختم کونند.
  • ناشناس ۲۱:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۹
    22 4
    چرااينقدردروغ ميگين،درثاني به ماچه مربوط كه چه دين ومسلكي دارن.مشكل ما تورم،بيكاري،فقر،اختلاس مديران وآقازاده هاهستش،نه بهايي بودن فلان مجري.درد مااين نيست.
    • فاطمه IR ۱۷:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۳
      5 1
      وقتی خوراک مغز ما رو تهیه می کنن، باید بدونیم از چه دین و مذهبی هستن.
  • ۲۲:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۱
    12 7
    اینها هیچ کدوم دغدغه مردم ایران رو ندارن برای حفظ موقعیت خود دست به هر کاری میزنن.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس