کد خبر 700414
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۵
ارمنستان

دولت ارمنستان یک برنامه سرمایه گذاری ۳.۲ میلیارد دلاری در بخش های مختلف ارانه کرده است که شامل سرمایه گذاری برای صادرات کالا به بازار ایران است.

به گزارش مشرق  به نقل از پایگاه خبری آرمن پرس، به گفته کرن کاراپتیان، نخست وزیر ارمنستان، انتظار می رود 830 میلیون دلار از این برنامه در سال 2017 اجرایی شود.

وی افزود: «55 میلیون از این 830 میلیون دلار مربوط به استان سیونیک ارمنستان است. ما به وضوح می دانیم که این سرمایه گذاری ها باید در چه مسیری انجام بگیرد. تمرکز اصلی سرمایه گذاری در استان سیونیک روی صنعت معدن، دامداری، سایر شاخه های کشاورزی و تجارت با بازار ایران خواهد بود. در این مرحله، ما در حال مذاکره با ایران در مورد برقراری یک منطقه آزاد اقتصادی در مغری هستیم که با همکاری بخش خصوصی و دولتی ایجاد خواهد شد.»
وی گفت، یک شرکت صادراتی با مشارکت طرف های ایرانی ایجاد خواهد شد که محصول را از بازار ارمنستان خریداری و به بازار ایران صادر خواهد کرد. ارمنستان همچنین قرار است با موسسه «حلال» ایران در مورد حل موضوع صدور مجوزهای لازم برای صادرات محصولات غذایی همکاری کند.

وی افزود: «ما کاملا می فهمیم که می خواهیم به چه سمتی حرکت کنیم.»

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • آزاد IR ۱۹:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۱
    5 2
    دو تا اقتصاد ور شکسته به هم چشم دوخته اند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس