کد خبر 699150
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۵
ابراهیم الجعفری

وزیر خارجه عراق خواستار لغو کلی فرمان ممنوعیت سفر اتباع 6 کشور مسلمان که از سوی «دونالد ترامپ» صادر شده است، شد.

 به گزارش مشرق، «ابراهیم الجعفری» در حاشیه نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب با استقبال از حذف نام عراق، اما خواستار لغو کامل فرمان ممنوعیت مهاجرتی اتباع شش کشور اسلامی به آمریکا شد.

به نوشته خبرگزاری رویترز، وزیر خارجه عراق همچنین خواستار اتحاد همه کشورهای مسلمان شد.

او افزود: این یک تصمیم صحیح بود که نام عراق را حذف کردند، اما انتظار می‌رود دولت ایالات متحده ممنوعیت شش کشور دیگر را نیز لغو کند؛ ما نمی‌توانیم مسئولیت مبارزه با تروریسم را بر گردن مردمان این کشورها بیاندازیم و باید به مردم این کشورها احترام بگذاریم.

پیش از این وزارت خارجه عراق پیش از صدور رسمی فرمان ترامپ، در بیانیه‌ای این تصمیم رئیس جمهوری جدید آمریکا را «گامی در مسیر درست» توصیف کرده و افزوده بود که «تصمیم مذکور، گاهی مهم در مسیر صحیحی است که ائتلاف راهبردی بغداد و واشنگتن را در بسیاری از حوزه‌ها و در رأس آن مبارزه با تروریسم، تقویت می‌کند».

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس