سخنگوی کاخ سفید در کنفرانس خبری روز چهارشنبه تلاش کرد اعتراضات سراسری علیه رئیس‌جمهور آمریکا را موضوعی کم‌آهمیت نشان دهد.

به گزارش مشرق، سخنگوی کاخ سفید در کنفرانس خبری روز چهارشنبه تلاش کرد تظاهرات معترضان ضد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا را کم‌‌‌اهمیت جلوه دهد.

وی در پاسخ به سوال یک خبرنگار مبنی بر اینکه آیا ترامپ در یکی از سخنرانی‌هاش گفته که تظاهرات‌ها علیه او ساختگی هستند: «برخی از مردم واقعا، نگران هستند، اما بین آنها افرادی هم هستند که به صورت ساختگی تظاهرات می‌کنند.»

وی اضافه کرد: «وقتی که به برخی از آنگاه نگاه کنید متوجه می‌شوید که آنها گروهی که نماینده یک منطقه باشند نیستند. آنها گروه کوچک پرسر و صدایی هستند که در اکثر مواقع در حال خرابکاری برای جلب توجه رسانه‌ها هستند.»

وی اضافه کرد: «اینکه آنها پرسر و صدا هستند به معنی این نیست که آنها پرتعداد هستند.»

وی در بخش دیگری از این کنفرانس خبری در پاسخ به سوالی درباره طرح ترامپ برای ایجاد مناطق امن در سوریه گفت که این موضوع جزء اولویت‌های سیاست‌ خارجی ترامپ است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس