کد خبر 688634
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۷

کشور آمریکا مجوز حضور کمانداران ایران به مسابقات جهانی در این کشور را صادر کرد.

حضور کمانداران ایران در آمریکا به گزارش مشرق،  به دنبال بیانیه ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام شد 7 کشور مسلمان اجازه حضور در خاک این کشور را ندارند به همین دلیل نگرانی‌هایی از سوی مسئولان ورزشی این کشور در خصوص برگزاری مسابقات بین‌المللی و گرفتن میزبانی المپیک 2024 به وجود آمد.

به دنبال این اتفاقات رئیس کمیته المپیک آمریکا در گفت‌وگویی تاکید کرد ورزشکاران این کشورها مشکلی برای شرکت در مسابقات ندارند.

با توجه به اینکه مسابقات جهانی تیراندازی با کمان قرار است از دو روز دیگر در لاس‌وگاس آغاز شود، منابع خارجی اعلام کردند آمریکا اجازه حضور به ورزشکاران ایرانی را به این مسابقات داده است.

این خبر در حالی روز گذشته توسط رسانه‌های خارجی منتشر شده که محمدعلی شجاعی رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان اعلام کرده بود ایران در این مسابقات شرکت نخواهد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس