به گزارش مشرق به نقل از فارس، آرش فراز اظهار داشت: با مشاهده برخی ابهامات در عملکرد گروه امیر منصور آریا تذکراتی را به برخی مسئولان اقتصادی از جمله وزیر سابق صنایع، وزیر سابق بازرگانی و اتاق بازرگانی داده بودیم.
وی ادامه داد: در آن زمان این احساس خطر وجود داشت که باید جلوی آفت بزرگ اقتصادی در کشور گرفته شود و در این راستا بهتر بود دستگاههای اجرایی پیش از اینکه این فساد مالی به حجم عظیمی برسد ادامه کار را متوقف میکردند.
فراز با بیان اینکه بخش خصوصی میتواند به عنوان چشمان بینای دولت در اقتصاد کشور عمل کند، گفت: این امکان وجود دارد که با ایجاد تعامل سازنده، دولت از مشاوره رایگان و کارشناسی بخش خصوصی در تمام بحثها استفاده کند.
وی ادامه داد: به این ترتیب دولت میتواند در مورد اینکه تسهیلات اعطایی در چه بخش هزینه شود، از توان مشاورهای بخش خصوصی استفاده کند.
دبیر سندیکای لوله و پروفیل افزود: سندیکای لوله و پروفیل چند بار در خصوص ابعاد مختلف عملکرد گروه امیرمنصور آریا در حوزه فولاد، واردات محصولات فولادی و تأثیر آن در بازار هشدارهایی را به مسئولان داده بود تا شبههناک بودن این قضیه برطرف شود.
وی افزود: احساس ما این بود که عملکرد گروه امیرمنصور آریا نمیتواند در یک بستر متعارف و عادی صورت گیرد.
* برای اعطای تسهیلات به واحدهای صنعتی از تشکلها استعلام نمیگیرند
محمد ابویی، عضو هیأت مدیره سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل نیز در این مورد گفت: وزارت صنعت یا وزارت صنایع سابق تا امروز بررسی درستی در خصوص اهلیت صنفی متقاضیان دریافت تسهیلات انجام نداده و تأییدیهای در مورد واحد متقاضی از تشکلهای خصوصی مربوطه نخواسته اند.
وی ادامه داد: یکی از دلایل بروز مشکلاتی مانند اختلاص 3 هزار میلیارد تومانی در اقتصاد کشور همین مسئله است در حالی که اگر برای اعطای تسهیلات به متقاضیان از تشکل مربوطه تأییدیه دریافت شود از بروز چنین اختلاسهایی جلوگیری خواهد شد.