کد خبر 1681379
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۲
ظرفیت تولید بنزین کشور افزایش خواهد یافت

فرمانده انتظامی هرمزگان از شناسایی و دستگیری عامل اصلی جعل کارت‌های سوخت در شهرستان میناب خبر داد که از طریق جعل کارت‌های سوخت بیش از ۴۵۰ هزار لیتر بنزین دریافت کرده بود.

به گزارش مشرق، با اعلام پایگاه اطلاع رسانی پلیس هرمزگان، سردار علی اکبر جاویدان روز یکشنبه در این خصوص اظهار کرد: در پی دستگیری یک باند قاچاق سوخت با استفاده از کارت‌های جعلی در اواخر مرداد سال‌جاری در شهرستان میناب، با تلاش همه جانبه ماموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان متهم اصلی جعل کارت‌هاب سوخت نیز شناسایی شد.

وی افزود: با پیگیری و اقدامات تخصصی انجام شده و با هماهنگی قضایی متهم در مخفیگاهش دستگیر و در بررسی‌های اولیه مشخص شد از پرسنل اخراجی شرکت گاز یکی از استان‌ها بوده که با استفاده از مهرها و مکاتبات جعلی کارت سوخت‌های سوخته شده را مجدد فعال کرده و با اجاره دادن آن‌ها به افرادی دیگر، اقدام به دریافت سوخت کرده است.

این مقام ارشد انتظامی هرمزگان گفت: در بازرسی از مدارک شخصی و لپ تاپ متهم برآورد شده تاکنون مقدار ۴۵۲ هزار لیتر بنزین به ارزش ۱۶۰ میلیارد ریال با این شیوه توسط متهم و دیگر اعضا باند از جایگاه‌های سوخت استان به‌صورت غیرمجاز دریافت شده است.

وی خاطرنشان کرد: متهم با تشکیل پرونده به دستگاه قضایی معرفی و در اجرای دستور قضایی، متهم با قرار وثیقه روانه زندان شده و محکوم به پراخت جریمه شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • نفتی IR ۱۱:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۳۰
    1 0
    این بلا شک تنها نبوده افراد با نفوذ هم اون رو همراهی کردن. که گرفتن اونها هم شرط بستن این پرونده میباشد.
  • IR ۱۲:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۳۰
    1 0
    این دیگه حتی نباید یک روز هم اجازه نفس کشیدن داد!!!
  • IR ۲۱:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۳۰
    0 0
    نشانه اقتدار قوه قضاییه در برخورد با متخلفان و سارقان است ... تبریک به رییس قوه قضاییه
  • IR ۰۸:۲۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۱
    0 1
    با سلام مسوولین بجای دست در جیب مردم و توجیه نادرست افزایش قیمت مصرف سوخت ها را نظارت و جلوی رانت نفوذ و قاچاق را پیگیری نمایند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس