نتیجه نظرسنجی موسسه «راسموسن ریپورتس» در آمریکا نشان می‌‎دهد که 57 درصد از آمریکایی‌ها، از موضع رئیس‌جمهور این کشور در ممنوعیت ورود اتباع هفت کشور اسلامی حمایت می‌کنند.

  به گزارش مشرق، در حالی که انتقادات بین‌المللی درباره ممنوع‌الورودی اتباع هفت کشور اسلامی دیگر به آمریکا ادامه دارد، یک شرکت نظرسنجی آمریکایی درباره موضع آمریکایی‌ها نسبت به این موضوع نظرسنجی کرده است.

 موسسه نظرسنجی «راسموسن ریپورتس» که در سال 2003 دفتر مرکزی آن در نیوجرسی آمریکا تاسیس شده، در تازه ترین اقدامش درباره نظر آمریکایی‌ها در خصوص ممنوعیت ورود اتباع ایران، عراق، سوریه، یمن، لیبی، سودان و سومالی نظرسنجی کرده است.

به گزارش پایگاه خبری هیل، 57 درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی ابراز داشتند که از توقف موقت ورود مهاجران و اتباع هفت کشور اسلامی مدنظر دونالد ترامپ حمایت می‌کنند.  

33 درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی هم گفتند که مخالف چنین اقداماتی هستند و 10 درصد هم درباره این موضوع گفتند که هنوز نظرشان درباره حمایت یا مخالفت، قطعی نشده است.

موسسه «راسموسن ریپورتس» این نظرسنجی را به صورت تلفنی از هزار آمریکایی از 25 ژانویه تا 26 ژانویه با حاشیه خطای سه درصدی گرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس