دولت ترکیه معاون پارلمانی حزب «دموکراتیک خلق‌ها» وابسته به کردهای این کشور را به اتهام ارتباط با اقدامات تروریستی بازداشت کرد.

  به گزارش مشرق، دولت ترکیه در راستای فشار بر مخالفان و سرکوب انتقادات سیاسی، حکم بازداشت یک نماینده پارلمانی از حزب «دموکراتیک خلق‌ها» وابسته به کُردها را صادر کرد.

نیروهای امنیتی ترکیه نیز به دستور دولت امروز (چهارشنبه) «محمد امین آدیامان» معاون پارلمانی این حزب را به اتهام حمایت از فعالیت‌های گروه‌های تروریستی و اقدامات آشوبگرانه بازداشت کردند.

دولت «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه پیشتر نیز «پروین بولدان» و «عایشه آکار باشاران» دو معاون پارلمان از حزب دموکراتیک خلق‌ها را به اتهام ارتباط با اقدامات تروریستی و حمایت از گروهک «پ.ک.ک» (حزب کارگران کردستان) بازداشت کرده که پس از اثبات بی‌گناهی آزاد شدند.

«صلاح‌الدین دمیرتاش» و «فیگن یوکسک‌داغ» رهبران حزب دموکراتیک خلق اما بخاطر مخالفت با اردوغان و اتهامات مشابه که در پاییز امسال دستگیر شده بودند، در زندان به سر می‌برند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس