کد خبر 68004
تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۵

رييس ستاد اجرايي برگزاري مراسم رژه 31 شهريور با اشاره به حضور وابستگان نظامي بيش از 80 كشورهاي خارجي در مراسم رژه امسال افزود: در اين مراسم مانند سال گذشته سرلشکر فيروزآبادي، رييس ستادكل نيروهاي مسلح سخنراني مي‌كند.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از ايسنا، سردار سردار ابوالقاسم فروتن، با گراميداشت سي‌ويکمين طليعه دفاع مقدس ملت ايران در جنگ تحميلي 8 ساله اظهار كرد: مراسم رژه سراسري نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران در سال جاري به دليل تقارن با بيداري اسلامي و انقلاب‌هاي مردمي منطقه داراي بار معنايي ويژه است.

وي افزود: نيروهاي مسلح با برگزاري اين رژه شکوهمند و سراسري، اقتدار، انسجام و آمادگي همه جانبه خود براي مقابله با تهديدات عملي دشمنان و نيز دفاع از انقلاب، نظام و تماميت ارضي کشور را به نمايش خواهند گذارد و اين پيام را به گوش جهانيان به ويژه کشورهاي دوست و همسايه خواهند رساند که ملت ايران، ملتي صلح‌جو بوده و همواره درصدد ارتقاي امنيت و آرامش براي جامعه جهاني است.

معاون هماهنگ کننده نيروي زميني سپاه با بيان اين‌كه مراسم رژه روز 31 شهريور در تهران ساعت 8 صبح در ضلع شمالي حرم مطهر امام (ره) برگزار مي‌شود، گفت: همزمان با مراسم رژه در تهران، در سراسر كشور و در استان‌هايي كه يگان‌هاي عمده در آنجا مستقر هستند نيز مراسم مشابهي برگزار خواهد شد.

فروتن، اين مراسم را داراي 2 بخش پياده و محمول عنوان كرد و افزود: رژه پياده نظام با حضور نيروهاي ارتش، سپاه، نيروي انتظامي و بسيج، جهت نشان دادن آمادگي رزمي نيروهاي انساني برگزار مي‌شود و رژه محمول نيز با نمايش انواع سلاح و تجهيزات ساخت داخل همراه خواهد بود.

وي همچنين خاطرنشان كرد: امسال نيز تجهيزات و سلاح‌هاي مهمي مانند انواع موشك شهاب و هواپيماهاي بدون سرنشين در انواع مختلف سامانه‌هاي جنگ الکترونيک و ... در مراسم رژه به نمايش در مي‌آيند.

رييس ستاد اجرايي برگزاري مراسم رژه 31 شهريور با اشاره به حضور وابستگان نظامي بيش از 80 كشورهاي خارجي در مراسم رژه امسال افزود: در اين مراسم مانند سال گذشته سرلشکر فيروزآبادي، رييس ستادكل نيروهاي مسلح سخنراني مي‌كند و بيش از 400 خبرنگار داخلي و خارجي نيز به پوشش خبري اين مراسم خواهند پرداخت.

فروتن در پايان، پيام اين رژه را اطمينان بخشي به مردم كشورمان عنوان كرد و گفت: با اين مراسم به مردم نشان خواهيم داد تا زماني كه چنين نيروهاي مسلح توانمند و ولايت مداري در كشور وجود دارد دشمنان هرگز نخواهند توانست چشم طمع به نظام اسلامي داشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس