کد خبر 678729
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۴

مسئولان باشگاه استقلال شب گذشته بعد از توافق شفاهی با هافبک ازبک از وی خواستند تا به کشورش سفر نکند.

به گزارش مشرق، سرور جبارف شب گذشته با مسئولان باشگاه استقلال به توافق رسید و امضای قرارداد او منوط به دریافت کارت بازی و جواب تست‌های پزشکی شد. بعد از اینکه طرفین با یکدیگر به توافق رسیدند جبارف قصد ترک ایران را داشت اما مسئولان باشگاه استقلال تصمیم گرفتند جبارف را یک روز دیگر در تهران نگه دارند تا تائیدیه نهایی آزمایش پزشکی این بازیکن در اختیار باشگاه استقلال قرار بگیرد و رسما قرارداد با این بازیکن امضا شده و به ثبت برسد.

ظاهرا جبارف امروز قصد ترک تهران را داشت تا با حضور در ازبکستان علاوه بر صحبت با ایجنت رسمی خود در این کشور مقدمات حضور در تهران را فراهم کند اما استقلالی‌ها از وی خواستند تا یک روز دیگر در تهران بماند و سپس راهی کشورش شود.

جبارف از سوی ساموئل بابایان سرمربی تیم ملی ازبکستان به آخرین اردوی آماده‌سازی این کشور در راه مقدماتی جام جهانی دعوت شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس