کد خبر 67788
تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۶

منابع تركيه‌اي از درخواست مسئولان اين كشور براي شنود تماس‌هاي رهبران پ.ك.ك توسط آمريكا در مقابل پذيرش استقرار رادارهاي مربوط به سامانه دفاع موشكي نيروهاي ناتو در خاك تركيه خبر دادند.

به گزارش مشرق، ايسنا به نقل از روزنامه الوطن نوشت: - چاپ عربستان - منابع تركيه‌اي اعلام كردند كه مسئولان اين كشور در مذاكرات خود با جيمز كلاپر، مسئول نهاد مديريت اطلاعات ملي آمريكا در آنكارا از وي خواستند تماس‌ها و سخنان رهبران حزب كارگران كردستان تركيه (پ.ك.ك) و در راس آنها مراد كارايلان و جمال بك را كه در حال حاضر در منطقه قنديل حضور دارند، شنود كنند.

اين منابع در ادامه تاكيد كردند: پيشتر تركيه از سيستم شنود آمريكا در روند دستگيري عبدالله اوجالان، رهبر پ.ك. ك در كنيا در سال 1999 استفاده كرده بود.

در حال حاضر اين سامانه در واشنگتن وجود دارد و تحت نظارت نهاد مديريت امنيت ملي آمريكا از آن استفاده مي‌شود.

از سوي ديگر نمايندگان نهادهاي جامعه مدني تركيه مخالفت خود را با استقرار رادارهاي مربوط به سپر دفاع موشكي ناتو در اراضي تركيه اعلام كردند.

قرار است اين نهادها در اعتراض به استقرار اين رادارها تظاهراتي در 2 اكتبر(10 مهر) برگزار كنند.

يكي از نمايندگان حزب خلق جمهوري در تركيه اعلام كرد كه بهتر است براي استقرار و يا عدم استقرار اين سامانه از مردم همه پرسي به عمل آيد.

وي در ادامه افزود: استقرار چنين رادارهايي باعث مي‌شود تا تركيه از سوي ديگر كشورهاي مورد نظر هدف قرار گيرد.

اين در حالي است نيروهاي امنيتي تركيه 142 تن از هواداران عبدالله اوجالان را در تظاهراتي در مركز استانبول دستگير كردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس