به گزارش خبرنگار ورزشی مشرق، عادل فردوسي پور در برنامه دیشب ٩٠ در گفتوگو با مديرعامل باشگاه سپاهان به اتفاق نادر اخير پرداخت.
فردوسي پور در اين گفت و گو با کنايه به طرح دولت دهم برای ایجاد 5/2 شغل تا پایان سال 90 پیشنهاد داد برای کمک به این طرح در هر باشگاه یک نفر با مسئولیت محاسبه اخطارهای بازیکنان در هر بازی استخدام شوند! تا مشکلي نظير سپاهان تکرار نشود.
البته این همه جریان غیر فوتبالی نود نبود. فردوسیپور در بخش "90درجه" برنامه، روی صحنههایی از داربی گفت: «به نظر میرسد بعد از فرستادن فیلم جدایی نادر از سیمین به اسکار باید فیلم جدایی حبیب از حمید ساخته بالیوود را آماده فرستادن به جشنوارههای جهانی کرد.»
حالا باید ببینیم ارائه کنندگان طرح اشتغال 5/2 میلیونی نسبت به پیشنهاد فردوسی پور برای کمک به ایجاد حداقل یک شغل چه واکنشی نشان خواهد داد!
این اولین بار نیست که چنین اتفاقاتی در برنامه نود رخ می دهد و البته با توجه به مدیریت حاکم بر شبکه سه به نظر می رسد آخرین بار هم نخواهد بود!
کد خبر 67669
تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۸
- ۱۴ نظر
- چاپ