این درحالی است که در تبصره 1- مبحث اول آییننامه شورای شهر تهران که به موضوع «جلسات رسمي شورا و لزوم حضور اعضا» میپردازد آمده است: «عضوي كه شش جلسه متوالي و يا دوازده جلسه غير متوالي از اوقات رسمي، شورا و كميسيون را بدون عذر موجه (به تشخيص شورا) در يك سال غيبت نمايد موضوع براي سلب عضويت وي به هيأت حل اختلاف موضوع ماده 82 قانون شوراهاي اسلامي كشور ارجاع خواهد شد.»[2]
حال بایستی این سئوال مطرح شود وقتی یکی از اعضا دو برابر جلسه غیر متوالی و پنج برابر جلسه متوالی غیب کرده است چه حکمی برای وی در این شورا مد نظر قرار میگیرد؟
البته آنچنان که دانشور بیان کرده، غیبتهای وی از قبل هماهنگ شده بوده است اما تعداد جلساتی که بنابر اطلاع سایت شوراآنلاین وی غیبت داشته بیش از حد معمول و حد نصاب غیبتهای موجه آیین نامه است.
این عضو شورای شهر تهران همچنین در خصوص اینکه آیین نامه شورای شهر تهران در این باره چه حکمی دارد اظهار بیاطلاعی کرده و بیان کرده است که بعید میداند که تعداد غیبت وی در جلسات شورای شهر تهران به عدد 30 برسد. اما به نظر میرسد که در این خصوص بایستی شفافسازی لازم صورت گیرد.
با این حال باید به شیوه جدیدی از عضویت در شورای شهر تهران اشاره کنیم که در آن فردی که به واسطه رای مردم برای خدمترسانی به عضویت این شورا درآمده است بدون توجه به مسئولیتی که بر عهدهاش قرار داده شده خود را مشغول کارهای دیگر میکند.
از سوی دیگر مشخص نیست که این نماینده چگونه تشخیص داده است که جلسات شورای شهر تهران آنچنان دارای اهمیت نیست که وی وقت خود را در آن بگذراند و باید این سئوال را مطرح کرد که اگر این جلسات مهم نیست چرا تشکیل میشود و هیئت رئیسه که رتبه بالاتری از یک عضو عادی دارند خود در این جلسات حضور فعال دارند و سئوال کلی این است که اگر وی جلسات شورای شهر تهران را مهم نمیداند چرا در انتخابات شرکت کرده و به عضویت آن درآمده است؟