کد خبر 665729
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۷

محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین روز گذشته (دوشنبه) در اقدامی مغایر قانون تصمیم به لغو مصونیت پارلمانی پنج نماینده فلسطینی گرفت.

  به گزارش مشرق، مرکز اطلاع رسانی فلسطین روز سه شنبه گزارش داد، این در حالی است که بر اساس قانون، تنها خود پارلمان چنین حقی را دارد.

بنابراین گزارش، مسئولان تشکیلات خودگردان و پارلمان فلسطین که نخواستند نامشان فاش شود، تاکید کردند نمایندگانی که مصونیت آنان لغو شده همگی از نمایندگان جنبش فتح هستند و این اقدام مقدمه ای برای تحقیق و بازجویی از آنها به اتهام اختلاف، تجارت سلاح، اتهام افکنی و ناسزاگویی است.

این مسئولان خاطر نشان کردند که نمایندگان یاد شده 'شامی الشامی'، 'نجات ابو بکر'، 'ناصر جمعه'، 'جمال طیراوی' و 'محمد دحلان' هستند که قبلا به خاطر اختلاف با عباس از جنبش فتح برکنار شده بودند.

این مسئول فلسطینی اعلام کرد که این تصمیم به خاطر اختلافات موجود میان عباس و محمد دحلان اتخاذ شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس